Реал - Барселона: де дивитись Суперкубок Іспанії 15.01.2023

Хто показує матч іспанського суперкубкового турніру та де дивитися прямий ефір поєдинку в Україні? Дізнайся на ISPORT.
2023 г., 15 січня, 17:50
Кубок Іспанії / Getty Images
Кубок Іспанії / Getty Images

У середу, 11 січня, у Саудівській Аравії стартував турнір за Суперкубок Іспанії-2023, який проводиться у форматі Фіналу чотирьох.

У півфіналах зустрічалися чотири команди – Барселона, Реал, Бетіс та Валенсія. За підсумками 1/2 фіналу у вирішальний матч пройшли Реал та Барселона. Обидві команди здолали своїх суперників за підсумками серії пенальті. Реал обіграв Валенсію – 1:1 (4:3), а Барселона пройшла Бетіс – 2:2 (4:2).

Фінальний поєдинок Суперкубку Іспанії, в якому зустрінуться Барселона та Реал, буде зіграний у неділю, 15 січня. Початок – о 21:00 за київським часом.

Вирішальний матч турніру відбудеться на стадіоні Короля Фахда в Ер-Ріяді.

Де і коли дивитися Суперкубок Іспанії-2023

В Україні матчі Суперкубку Іспанії-2023 покаже Setanta Sports. Турнір ексклюзивно транслюватиметься на OTT-платформі setantasports.com.

  • 15 січня, 21:00 - Фінал, Реал Мадрид - Барселона

Суперкубок Іспанії проводиться у форматі Фіналу чотирьох із сезону-2019/2020.

Чинним володарем трофею є мадридський Реал. У минулому розіграші турніру Королівський клуб у півфінальному протистоянні в додатковий час здолав Барселону з рахунком 3:2, а у фіналі здобув перемогу 2:0 над Атлетіком Більбао.

Загалом в історії рекордсменом за кількістю завойованих Суперкубків Іспанії є Барселона, на рахунку якої 13 трофеїв. На один титул наразі відстає мадридський Реал. Валенсія святкувала успіх один раз, а Бетіс жодного разу не брав цей трофей.

Де відбудеться Суперкубок Іспанії-2023

Суперкубок Іспанії буде проводитися в Саудівській Аравії, і ця країна прийматиме матчі турніру до 2029 року.

Усі матчі цьогорічного розіграшу іспанського Суперкубку будуть зіграні на стадіоні Короля Фахда в Ер-Ріяді, де свої поєдинки проводить збірна Саудівської Аравії, а також клуб Аш-Шабаб. Місткість арени складає понад 68 тисяч глядачів.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK