Тоттенхем – Арсенал: прогноз на матч чемпіонату Англії 15.01.2023

Команди зустрінуться у рамках 20-го туру АПЛ. Дізнайся, у кого із суперників більше шансів на перемогу на ISPORT.ua.
2023 г., 15 січня, 17:48
Тоттенгем - Арсенал / Getty Images
Тоттенгем - Арсенал / Getty Images

В рамках 20-го туру АПЛ між собою зустрінуться дві лондонські команди - Тоттенгем та Арсенал.

Матч пройде 15 січня на стадіоні Тоттенгем о 18:30 за київським часом.

В цьому матчі буде вирішуватись доля чемпіонського титулу та топ-4. "Канонірам" треба вигравати та зберігати дистинцію від Манчестер Сіті, які йдуть другими, відстаючи на 5 очків. Але Конте теж хоче отримати свої три очки та зберегти шанси потрапити до топ-4, наразі Тоттенгем відстає від 4 сходинки на 2 очки.

Коефіцієнти та ставки на матч 20-го туру АПЛ Тоттенгем - Арсенал

Команда Олександра Зінченко під керівництвом Мікеля Артети видає найкращий свій сезон за довгі роки, багато хто вже повірив, що "каноніри" змоужть знову підняти чемпіонський трофей, а для цього треба обов'язково брати всі можливі очки. Тоттенгем може і не стрибає вище голови, але теж впевнено крокує вперед, адже, якщо Конте не потрапить до Ліги Чемпіонів - це буде повне фіаско.

Нас чекає запекла боротьба, і про це кажуть і коефіцієнти букмекерів, які хоч і віддають перевагу підопічним Артети, але і Тоттенгем далеко не андердог.

Прогноз букмекерів на матч Тоттенгем - Арсенал

  • перемога Тоттенгема - 3,20
  • нічия - 3,55
  • перемога Арсенала- 2,17

Букмекери вважають, що матч Тоттенгем - Арсенал вийде результативним: тотал більше 2.5 м'яча йде за 1.81, а тотал менше за 2.5 м'яча - за 2.06. Якщо господарі заб'ють, зіграє коефіцієнт 1.34. Гол гостей доступний у букмекерських конторах з коефіцієнтом 1.19. А поставити на "обидві заб'ють" можна за 1.65.

Статистика протистояння Тоттенгем - Арсенал

Команди зустрічались між собою 193 рази, і поки перевага на боці "канонірів". Цікаво, що між Тоттенгемом та Арсеналом була лише одна товариська зустріч, яка закінчилась на користь "шпор".

Тоттенгем - Арсенал
62 Перемоги 80
51 Нічиї 51
260 Голи 296

В останній раз команди зустрічались на початку жовтня 2022 року, і там "канонірами" не залишили сусідам жодних шансів. 3:1 на користь Арсеналу.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Тоттенгем Арсенал Лондон

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK