Бекхем відвідав першу гру сина за Брентфорд Б - матч встановив рекорд відвідуваності

Ніякого ефекту легенди Манчестер Юнайтед, просто це був поєдинок проти команди з дев'ятого дивізіону.
2023 г., 11 січня, 18:56
Ромео та Девід Бекхеми / https://www.instagram.com/romeobeckham/
Ромео та Девід Бекхеми / https://www.instagram.com/romeobeckham/

У вівторок, 10 січня, друга команда Брентфорда провела матч третього раунду Старшого кубка Лондона проти клубу Еріт та Бельведер. Зустріч вийшла досить напруженою і завершилася результативною перемогою "бджіл" з рахунком 3:2.

Дуель цих двох команд примітна тим, що вона стала дебютною для Ромео Бекхема, сина легендарного Девіда Бекхема. 20-річний англієць вийшов на поле на 55-й хвилині за рахунку 1:2 не на користь його команди.

Ромео навіть мав шанс зрівняти рахунок, але трохи не пощастило. Однак він все ж таки допоміг своїй команді не тільки відігратися, а й виграти.

Приїхав подивитись на дебют свого сина Бекхем-старший. І ця гра відразу ж побила рекорд відвідуваності. На стадіоні були присутні 553 глядачі, що стало новим рекордом для Эріт та Бельведере, який виступає у дев'ятому за силою англійському дивізіоні.

Нагадаємо, що Ромео Бекхем приєднався до другої команди Брентфорда на правах оренды з Інтер Маямі, яким володіє його батько, а тренує Філ Невілл, колишній одноклубник Девіда Бекхема по Манчестер Юнайтед.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK