Алегрі назвав причину розгромної поразки від Наполі

Наставник туринців висловився про поразку у центральній грі туру.
2023 г., 14 січня, 08:48
Массиміліано Алегрі / Getty Images
Массиміліано Алегрі / Getty Images

У рамках 18 туру чемпіонату Італії Ювентус на виїзді розгромно програв Наполі (1:5).

Головний тренер туринців Массіміліано Алегрі підбив підсумки протистояння. За словами фахівця, команда не повинна сумувати, а йти далі, щоб повернутися на переможну тропу.

"Наполі провів хороший матч, а нам не вистачало сил та енергії. Рахунок став 0:2 у найкращий для нас момент у матчі. Це футбол. Такі матчі бувають раз на рік. Нам потрібно оговтатися та відновитися, ще багато матчів попереду.

Здавалося, що ми можемо пропустити гол у будь-який момент гри. Це заслужена поразка, ми пропускали голи в ситуаціях, що легко читаються. Коли в таких матчах припускаєшся певних помилок, важко не пропустити".

Читайте також: Наполі за крок від підписання зірки ЧС-2022

"Ми не повинні сипатися так легко, адже виграли 8 матчів поспіль перед цим – треба повернутися на цей шлях. Такі вечори трапляються, це трапилося в матчі проти лідера чемпіонату, який заслуговує на те місце, на якому перебуває. Як і у всіх негативних ситуаціях, постараємося знайти плюси. Цю поразку потрібно прийняти та йти далі", - наводить слова Алегрі SportMedista.

У турнірній таблиці чемпіонату Італії Наполі йде на першому місці, маючи 47 балів. Ювентус розташований на третій позиції з 37 балами.

Нагадаємо, на ISPORT доступно відео голів та огляд матчу.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK