Челсі - Кристал Пелес 1:0: огляд матчу та результат гри 15.01.2023

Команда Грема Поттера здобула важливі три очки у боротьбі за зону Ліги конференцій.
2023 г., 15 січня, 18:01
Челси / Getty Images
Челси / Getty Images

У неділю, 15 січня, на Стемфорд Брідж відбулося лондонське дербі між Челсі та Крістал Пелас.

Великий галас навколо матчу створив не сам матч, а Михайло Мудрик, який прибув на стадіон. Як виявилося, українець пройшов медогляд та підписав контракт із "синіми" - тим самим Арсенал упустив гравця, за яким досить довго ганявся, а ми не побачимо українську зв'язку на лівому фланзі "канонірів".

Перший тайм був схожий на те, що відбувалося у нещодавній зустрічі Челсі з Фулгемом: обидві команди створили кілька добрих моментів, не особливо звертаючи увагу на оборону.

Проте забити вони так і не зуміли – на перерву вони пішли за нулів на табло. А поки що команди відновлювалися і готувалися до другої 45-хвилинки, "пенсіонери" провели презентацію Мудрика.

У другому таймі гра помітно змінилася. Господарі поля більше не допускали небезпечних контратак команди Патріка Вієйра, при цьому вони самі створили більше моментів. І один із них закінчився голом.

Розігравши кутовий, Хакім Зієш навісив у штрафний майданчик гостей, де Кай Гаверц влучним ударом головою переправив м'яч у сітку воріт Вісенте Гуаїти.

Наприкінці зустрічі "орли" трохи перехопили ініціативу, створивши кілька непоганих моментів, проте врятувати гру їм не вдалося.

Челсі завоював три очки, які дозволили йому закріпитися на 10-му місці. Кристал Пелес залишився 12-м з 22-ма очками в активі.

Статистика матчу Челсі - Крістал Пелес 20-го туру АПЛ

Челсі - Крістал Пелес 1:0
Гол: Гаверц, 64.

Володіння м'ячем: 62% - 38%
Удари: 15 - 10
Удари в площину: 5 - 5
Фоли: 10 - 17
Атаки: 122 - 106

Челсі: Аррісабалага - Чалоба, Сілва, Бадіашіль, Голл (Кулібалі, 78) - Галлагер, Жоржиньйо, Чуквуемека (Обамеянг, 63) - Зієш (Ковачич, 89), Гаверц (Аспіликуета, 89), Маунт.

Крістал Пелес: Гуаїта - Клайн, Андерсен (Томкінс, 38), Гехі, Мітчелл - Дукуре, Шлюпп (Хьюз, 69), Олісе, Езе (Едуар, 69), Заа - Айю (Матета, 69).

Попередження: Жоржиньйо, Галлагер - Дукуре, Клайн, Езе, Хьюз, Гехі.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Челсі АПЛ Крістал Пелес

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK