Невілл: Я зачарований роботою тен Хага в Манчестер Юнайтед

Колишній захисник клубу у захваті від гри команди.
2023 г., 16 січня, 17:27
Гарі Невілл / Getty Images
Гарі Невілл / Getty Images

Екс-футболіст Манчестер Юнайтед та збірної Англії Гарі Невілл висловився про роботу головного тренера Еріка тен Хага у клубі.

"Я зачарований роботою, виконаною тен Хагом. Якби мені чотири місяці тому сказали, що Манчестер Юнайтед буде в нинішньому становищі, я сказав би, що на це немає жодних шансів.

Я сказав би, що вони опиняться в середині таблиці. Минулого сезону, на початку цього я думав, що вони вкрай далекі від нинішнього становища. Я думав, вони переплатили за Антоні, я думав, що вони переплатили за Каземіро. Це виглядало як звичайна паніка у Манчестер Юнайтед.

Варто зазначити, що не треба надто захоплюватися, але тренер проробив велику роботу не тільки на полі, а й з гравцями, враховуючи те, як він їх об'єднав, цей дух, який він їм прищепив, і те, як він справлявся із серйозними ситуаціями.

Читайте також: Манчестер Юнайтед націлився на форварда Наполі

Над Харрі Магуайром нависала велика хмара протягом багатьох місяців, можливо, року. Чи має він грати? Чи не має він грати? Ситуацію з Кріштіану Роналду було врегульовано ідеально. Ті, хто сумнівався, що він справляється з цим належним чином, тепер, мабуть, думають, що насправді він усе правильно все зробив.

Він залишив Антоні за 90 мільйонів фунтів на лаві запасних у матчі з Ман Сіті. У нього немає жодних проблем для того, щоб залишити гравця за 90 мільйонів на лавці.

Люк Шоу грав на позиції центрального захисника замість Лісандро Мартінес. Це сміливі рішення – я думав, що Мартінес гратиме, я думав, Шоу буде лівим захисником. Але він знає, що хоче робити, готовий ризикувати, він сам собі господар. Він зробив дуже, дуже, дуже хорошу роботу. Видатну роботу", – сказав Гарі Невілл в інтерв'ю Sky Sports.

Нагадаємо, після 18 турів Манчестер Юнайтед посідає четверте місце, набравши 38 очок.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK