Евра висловив невдоволення ситуацією, що склалася навколо Бензема в збірній Франції

Екс-футболіст став на бік співвітчизника.
2023 г., 17 січня, 16:45
Карім Бензема  / Getty Images
Карім Бензема / Getty Images

Колишній захисник Манчестер Юнайтед Патріс Евра розкритикував гравців збірної Франції за неналежне ставлення до форварда Каріма Бензема.

"Є невелика проблемка в плані людського ставлення. Я був розчарований. Збоку в мене склалося враження, що Карім багатьом заважав. Мене ранить те, що ви, гравці, не підтримували його. За такого гравця треба йти на війну".

Все вирішує тренер, вибір робить він. Але ви, гравці, – я думав, що Дешам завжди ставить команду вище за гравця. Кажуть, що ви, гравці, заздрили Бензема, були злі, бо він затьмарював вас.

Читайте також: Визначилася доля Бензема в Реалі

Ви робите ту ж помилку, що й чемпіони-1998, які думали, що збірна Франції належить їм. Збірна Франції належить усім. Ви хочете вирішувати, кого викликати, кого нема. Ні, ви повторюєте помилки, це вам не потрібно.

У вас у команді володар Золотого м'яча, хлопці. Якби я був у збірній, ми б навіть їсти не починали, доки Карім не прийшов. Я не бачив, щоб хтось бився за нього", – заявив Евра в інтерв'ю RMC Sport.

Нагадаємо, за кілька днів до старту ЧС-2022 Бензем отримав травму. Незабаром гравець залишив розташування збірної Франції, чому були дуже раді Антуан Грізманн та Уго Льоріс.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK