Чемпіон світу 2014 року напіводягненим підкорив гірську вершину в жахливий мороз

Екстремальне сходження колишній футболіст назвав найважчим випробуванням у своєму житті.
2023 г., 17 січня, 21:50
Андре Шюррле / Getty Images
Андре Шюррле / Getty Images

Колишній півзахисник Баєра, Челсі та збірної Німеччини Андре Шюррле після завершення професійної кар'єри знайшов собі вражаюче екстремальне заняття.

Ексфутболіст напіводягненим піднявся на гірську вершину в нереальних температурних умовах. Шюррле здійснив сходження тільки в шортах, шапці та взутті при 19 градусах морозу, назвавши це випробування найважчим у своєму житті.

Відповідні фото та відео німець розмістив у себе в Instagram.

"Найважча фізична та моральна річ, яку я коли-небудь робив. У останні хвилини я нічого не відчував, і мені довелося знайти щось глибоко в собі, щоб продовжувати. Досвід, який я ніколи не забуду. Мінус 19 градусів, вітер 100 кілометрів на годину дме в обличчя, сильний сніг і дощ. Чому я навчився… Моє тіло і я сильніший, ніж я думав. Якщо я вкладу свій розум і душу, то зможу все", - написав Шюррле.

Нагадаємо, що Андре Шюррле у 2014 році став чемпіоном світу у складі збірної Німеччини. Півзахисник за свою кар'єру представляв Майнц, Баєр, Вольфсбург і Боруссію Дортмунд, грав у Англії за Челсі та Фулгем, але також докотився до виступів у країні-агресорі за Спартак.

Улітку 2020 року Шюррле за взаємною згодою розірвав контракт із дортмундською Боруссією і несподівано оголосив про завершення кар'єри у 29-річному віці.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK