Реал визначився із трансферними планами на найближче майбутнє

У Мадриді скоро буде багато нових гравців.
2023 г., 19 січня, 10:05
Карло Анчелотті / Getty Images
Карло Анчелотті / Getty Images

У мадридському Реалі нарешті окреслили свої трансферні плани на найближчий час, клуб має намір підписати форварда, хавбека, правого та лівого захисників, повідомляє AS.

Насамперед мадридці шукатимуть форварда, здатного замінити Каріма Бензема. Однак це питання не вирішуватиметься взимку, хоча керівництво і незадоволене травмами та спадом француза. Просто на ринку зараз немає форварда, який задовольнив би Реал.

Також у Мадриді розуміють, що 37-річний Модріч вже не здатний на 100% відпрацьовувати у кожному матчі, а замінити хорвата сподіваються Джудом Беллінгемом, який і стане провідним хавбеком клубу.

Анчелотті наполягає також і на тому, що необхідно зміцнити обидва краї оборони, головний тренер Реала цілком незадоволений ситуацією, що склалася. Праворуч клуб ще може ризикнути, зробивши ставку на Вінісіуса Тобіаса, плюс ще є Карвахаль.

А ось зліва Мадрид має великі проблеми. Ферлан Менді, який вважається основним лівим захисником, не влаштовує клуб, його навіть намагалися продати, але не знайшлося жодного покупця. А решта опцій наліво - це номінальні центральні захисники.

Для того, щоб закрити цю прогалину, Реал хоче спробувати підписати Альфонсо Девіса з Баварії, але зробить це він не раніше 2024 року, коли у канадця залишиться лише рік за контрактом.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Реал Мадрид

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK