Арсенал – Манчестер Юнайтед: прогноз на матч чемпіонату Англії 22.01.2023

Команди зустрінуться у рамках 21-го туру АПЛ. Дізнайся, у кого із суперників більше шансів на перемогу на ISPORT.ua.
2023 г., 22 січня, 11:46
Арсенал - Манчестер Юнайтед / Getty Images
Арсенал - Манчестер Юнайтед / Getty Images

22 січня в рамках 21-го туру Англійської прем'єр ліги Арсенал прийматиме на Емірейтс Манчестер Юнайтед. Матч розпочнеться о 18:30 за київським часом.

Вже можна сказати, що обидві команди претендують на титул, а тому перемога є важливою для кожного. Перед цим матчем Арсенал посідає першу позицію, випереджаючи МЮ (3 місце) на 8 пунктів та маючи матч у запасі.

Лондонці, мабуть, мають намір помститися манкуніанцям за поразку у першому колі, тоді МЮ розібрався з "канонірами" з рахунком 3:1. А ось команді Еріка Тен Гага потрібно реабілітуватися після втрати очок в останньому турі проти Крістал Пелас.

Коефіцієнти та ставки на матч 21-го туру АПЛ Арсенал - Манчестер Юнайтед

Обидві команди дуже сильні в атаці в останніх матчах. Лідер "канонірів" Мартін Едагор зараз не поступається за багатьма параметрами Кевіну Де Брюйне і навіть отримав гравця місяця в АПЛ. З іншого боку ключовою фігурою буде Маркус Решфорд, який видає найкращий відрізок у своїй кар'єрі.

При тому, що в матчі відсутній яскраво виражений андердог, букмекери віддають перевагу саме Арсеналу, хоча в цьому випадку і очевидно, що матч вийде дуже спекотним. На руку "канонірам" також грає той факт, що МЮ провів матч у середу та у них менше часу на відпочинок.

Прогноз букмекерів на матч Арсенал - Манчестер Юнайтед

  • перемога Арсеналу – 1,86
  • нічия – 3,80
  • перемога Манчестер Юнайтед – 3,95

Букмекери вважають, що матч Арсенал - Манчестер Юнайтед вийде результативним: тотал більше 2.5 м'яча йде за 1,79, а тотал менше за 2.5 м'яча - за 2,09. Якщо заб'ють господарі, зіграє коефіцієнт 1,16. Гол гостей доступний у букмекерських конторах з коефіцієнтом 1,39. А поставити на «обидві заб'ють» можна за 1,66.

Статистика протистояння Арсенал - Манчестер Юнайтед

Команди провели між собою 238 матчів, і поки що статистика на боці "червоних дияволів". Варто зазначити, що команди нечасто грають у нічию, а також найчастіше забивають більше двох голів у матчі.

Арсенал - Манчестер Юнайтед
86 Перемоги 99
53 Нічиї 53
337 Голі 361

Востаннє команди грали у вересні 2022 року у рамках 6-го туру АПЛ, тоді перемогу впевнено здобув Манчестер Юнайтед.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK