Ліверпуль - Челсі: прогноз на матч чемпіонату Англії 21.01.2023

Команди зустрінуться у рамках 21-го туру АПЛ. Дізнайся, у кого із суперників більше шансів на перемогу на ISPORT.ua.
2023 г., 21 січня, 13:00
Ліверпуль - Челсі / Getty Images
Ліверпуль - Челсі / Getty Images

21 січня в рамках 21-го туру Англійської прем'єр ліги зустрінуться Ліверпуль та Челсі. Матч пройде на Енфілді, стартовий свисток буде дано о 14:30 за київським часом.

Ліверпуль і Челсі ніяк не можуть подолати кризи у своїх командах і провалюють сезон, займаючи 9-й і 10-й рядки в таблиці. Обидві команди не показують переконливу гру цього сезону і їх мета на цей сезон - хоча б дістатися топ-4. А тому кожне очко на вагу золота.

До речі, зважаючи на довгу лаву травмованих, цей матч може стати дебютом Михайла Мудрика за лондонський клуб. Ще одна чудова нагода подивитися цю зустріч.

Коефіцієнти та ставки на матч 21-го туру АПЛ Ліверпуль - Челсі

Домашні трибуни і більш оптимальна форма роблять Ліверпуль фаворитом цього матчу в очах букмекерів. Однак, зважаючи на те, що жодна з команд не може похвалитися стабільністю, досить непросто вгадати результат їхнього протистояння.

Мабуть, Грем Поттер перебуває під великим тиском, над тяжіють і величезні трансфери і можливе звільнення, тому Челсі битиметься майже з відчаєм. Однак і мерсисайдці незадоволені своїм становищем і зроблять все заради потрапляння до топ-4.

Прогноз букмекерів на матч Ліверпуль - Челсі

  • перемога Ліверпуля – 1,89
  • нічия – 3,80
  • перемога Челсі - 4,10

Букмекери вважають, що матч Ліверпуль - Челсі вийде результативним: тотал більше 2.5 м'яча йде за 1,69, а тотал менше за 2.5 м'яча - за 2,24. Якщо заб'ють господарі, зіграє коефіцієнт 1,13. Гол гостей доступний у букмекерських конторах з коефіцієнтом 1,39. А поставити на «обидві заб'ють» можна за 1,63.

Статистика протистояння Ліверпуль - Челсі

Команди провели між собою 192 матчі, і мерсисайдці мають чималу перевагу над суперником буквально за всіма показниками. Подивимося, чи лондонці зможуть перевершити власну статистику.

Ліверпуль - Челсі
80 Перемоги 66
46 Нічиї 46
284 Голі 263

Останні два матчі цих команд припали на фінали кубка Англії та кубка Ліги і закінчилися з рахунком 0:0, однак у серії післяматчевих пенальті двічі сильнішим виявлявся Ліверпуль.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Ліверпуль Челсі

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK