Салернітана - Наполі 0:2: огляд матчу та результат гри 21.01.2023

Команда Лучано Спаллетті навіть не думає зупинятись на шляху до заповітного Скудетто.
2023 г., 21 січня, 21:08
Наполі / Getty Images
Наполі / Getty Images

У суботу, 21 січня, на Стадіо Арекі відбувся матч 19 туру італійської Серії А, в якому Салернітана приймала в гостях Наполі.

Незважаючи на не найвизначнішу гру та відсутність через хворобу Хвічі Кварацхелії, неаполітанці впевнено перемогли і забрали з собою три очки.

У доданий час до першого тайму капітан гостей Джованні Ді Лоренцо отримав передачу в штрафному майданчику від Андре Замбо Ангісса і ударом від перекладини відкрив рахунок у матчі.

А на старті другої половини Віктор Осімген забив свій тринадцятий гол у чемпіонаті, успішно зігравши на добиванні після удару Еліфа Елмаса, який потрапив у штангу, вистріливши з-за меж штрафного майданчика.

Наполі продовжив атакувати, але до самого фінального свистка жодна з команд так і не забила.

"Партенопейці" повертаються на переможний шлях після поразки від Інтера - на рахунку підопічних Лучано Спаллетті вже три перемоги поспіль, а також перше місце у таблиці та рівно 50 очок.

Читайте також: Недведа та інших екс-керівників Ювентуса відсторонили від футбольної діяльності

А ось Салернітана поки що безуспішно продовжує боротьбу за виживання: 16-те місце та 18 очок – лише 6 балів до зони вильоту. До того ж Гільєрмо Очоа, який повернувся до Європи, пропустив уже 13 голів у всього 4 матчах - не на таке розраховував мексиканський голкіпер.

Статистика матчу Салернітана - Наполі 19-го туру Серії А

Салернітана - Наполі 0:2
Голи: Ді Лоренцо, 45+3, Осімген, 48.

Володіння м'ячем: 25% - 75%
Удари: 5 - 9
Удари в площину: 2 - 4
Фоли: 14 - 15
Атаки: 63 - 172

Салернітана: Очоа - Данилюк (Самбія, 85), Дьомбер (Ловато, 16), Пірола, Брадарич - Кандрева, Кулібалі, Кавілья, Вілена (Валенсія, 73), Діа (Бонаццолі, 85) - Пьйонтек.

Наполі: Мерет - Ді Лоренцо, Ррахмані, Кім, Руї - Ангісса, Лоботка, Зелінські (Ндомбеле, 85) - Лосано (Політано, 85), Осімген (Сімеоне, 89), Елмас.

Попередження: Брадарич, Пірола - Кім, Ндомбеле.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK