Барселона офіційно спростувала звинувачення у порушенні правил тендеру

Скандали продовжують переслідувати клуб.
2023 г., 24 січня, 11:43
Spotify Камп Ноу / Getty Images
Spotify Камп Ноу / Getty Images

Барселона випустила офіційну заяву, яка стала відповіддю на статтю видання El Confidencial, де клуб був звинувачений у порушенні правил тендеру на реконструкцію стадіону.

Раніше підрядником для реконструкції Spotify Камп Ноу було обрано турецьку компанію Limak Marash. Однак багато хто вважав, що вона не відповідає вимогам тендеру, які були встановлені попереднім керівництвом Барселони на чолі з Жозепом Бартомеу.

Згідно з умовами, компанія має довести, що протягом останніх 10 років вона будувала стадіони на 40 тисяч та більше місць. Також за той же термін компанія повинна була закінчити мінімум два проекти в Іспанії з бюджетом понад 150 млн євро.

І хоча Limak Marash не відповідає жодній із цих вимог, Лапорта все одно підписав з ними контракт. Після цього клуб випустив офіційну заяву, в якій спростував звинувачення.

Барселона стверджує, що правила тендеру змінилися після першого вересня 2022 року. Так обидві умови для компаній більше не потрібні, а отже Limak Marash більше, ніж підходить для реконструкції стадіону.

У каталонському клубі переконані, що легко отримають дозвіл міської влади для робіт на стадіоні, хоча іспанські ЗМІ і переконані у зворотному.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що Барселона бажає підписати контракт із Марко Асенсіо.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Барселона

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK