Лаціо - Мілан 4:0: огляд матчу та результат гри 24.01.2023

Римляни продемонстрували чудову реалізацію моментів, у той час як "россонері" хочуть якнайшвидше забути цей день як страшний сон.
2023 г., 25 січня, 00:09
Лаціо / Getty Images
Лаціо / Getty Images

У вівторок, 24 січня, у Римі відбувся центральний матч 19-го туру італійської Серії А, в якому зійшлися Лаціо та Мілан.

Обидва колективи підійшли до цієї гри не в оптимальних складах: господарі поля втратили капітана Чіро Іммобіле, а у гостей половина ростера прописалася в лазареті. Це, а також жахлива форма зіграли свою роль у поразці Мілана.

На самому старті поєдинку Лаціо вийшов уперед. Маттіа Дзакканьї з флангу віддав не сильну передачу до штрафного майданчика, два гравці "орлів" пропустили м'яч, а Сергій Мілінкович-Савич у дотик пробив у кут воріт Чипріана Татарушану.

В середині тайму для Стефано Піолі все стало ще гірше. Травму отримав Фікайо Томорі - через проблеми з паховими м'язами англієць не зміг продовжити зустріч. Його замінив Симон К'яєр, який ще відзначиться.

Трохи згодом Лаціо подвоїв перевагу. Педро віддав у штрафний майданчик на Адама Марушича, який вривався і з гострого кута вирішив пробити між ніг Татарушану. М'яч влучив у штангу, але на добиванні зіграв Дзакканьї, який додав гол до асиста.

Мілан намагався відігратися, тікав у контратаки, але серйозно потривожити Івана Проведеля йому не вдалося. Натомість у другому таймі К'яєр помилився з передачею на своїй половині поля. Феліпе Андерсон втік і відпасував на Педро, якого зрубав П'єр Калулу.

Луїс Альберто реалізував пенальті, пробивши по центру і довівши рахунок до розгромного.

Остаточно добив суперника Андерсона, який з передачі Альберто переграв Татарушану.

До того ж наприкінці отримав травму Давіде Калабрія, який тільки-но відновився. Цілком можливо, що в наступному турі капітан "дияволів" не зіграє.

Лаціо виграв другий матч поспіль і піднявся вже на третє місце, маючи 37 очок - стільки ж у Інтера та Роми.

Мілан же після чемпіонату світу у Катарі виграв лише один матч із шести. Після першого кола діючий чемпіон Італії йде другим, заробивши 38 очок, що на цілих 12 очок менше, ніж у лідируючого Наполі.

Статистика матчу Лаціо - Мілан 19-го туру Серії А

Лаціо - Мілан 4:0
Голи: Мілінкович-Савич, 4, Дзакканьї, 38, Луїс Альберто, 67 (пен.), Андерсон, 75.

Володіння м'ячем: 49% - 51%
Удари: 10 - 10
Удари в площину: 5 - 3
Фоли: 14 - 11
Атаки: 101 - 99

Лаціо: Проведель - Хюсай, Казале, Романьйолі, Марушич (Лаццарі, 78) - Мілінкович-Савич (Машич, 82), Катальді (Антоніо, 87), Луїс Альберто - Педро (Ромеро, 78), Андерсон, Дзакканьї.

Мілан: Татарушану - Калабрія, Калулу, Томорі (К'яєр, 24), Дест - Беннасер, Тоналі, Мессіас (Салемакерс, 59), Діас (де Кетеларе, 59), Леау (Ребич, 79) - Жиру (Орігі, 59).

Попередження: Мілінкович-Савич - Беннасер, К'яєр.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Мілан Лаціо Серія А

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK