Кубок Испании: обзор матчей Реал - Атлетико и Валенсия - Атлетик

Завершилися останні чвертьфінальні матчі Кубку Іспанії.
2023 г., 27 січня, 01:00
Реал - Атлетіко / Getty Images
Реал - Атлетіко / Getty Images

В Іспанії визначилися всі чотири півфіналісти Кубка країни. Раніше ними стали Барселона та Осасуна, тепер же було зіграно ще два поєдинки.

Найцікавішим і, як виявилося, найнапруженішим став чвертьфінал, у якому зустрілися мадридські Реал та Атлетіко Мадрид.

Результат та статистика матчу Реал - Атлетіко

Команди зустрілися на Сантьяго Бернабеу і ще в першому таймі "матрацники" відзначилися забитим голом - Альваро Мората замкнув простріл праворуч та відкрив рахунок у матчі.

Джерело: Getty Images

Як не намагався Реал зрівняти, у них це довгий час не виходило. Але ось низка помилок з боку обох команд завершилася тим, що Родріго пройшов кількох опонентів і забив красивий гол.

Джерело: Getty Images

У додатковий час Реал помітно пожвавився і додав, але гості продовжили вдало оборонятися. Тим часом градус протистояння підвищувався, Савич двічі сфолив на жовту та залишив поле. За його відсутності Реал зумів дотиснути супротивника на 104 хвилині, відзначився Бензема.

Джерело: Getty Images

У другому доданому таймі вже Атлетіко намагався забити гол, але в меншості це зробити не вдалося. Більше того, на останніх хвилинах матчу Вінісіус Жуніор поставив крапку у протистоянні.

Джерело: Getty Images

Реал - Атлетіко 2:1
Голи: Родріго, 79, Бензема, 104, Вінісіус Жуніор, 120+1 - Мората, 19

Володіння м'ячем: 60% - 40%
Удари по воротах: 23 - 12
Удари у площину: 6 - 6
Офсайди: 0 - 0

Реал: Куртуа — Мілітао, Начо (Одріосола, 115), Рюдігер, Менді (Себальос, 44), — Кроос (Асенсіо, 74), Модріч, Вальверде (Родріго, 69), Камавінга — Бензема, Вінісіус Жуніор

Атлетико: Облак — Моліна, Савич, Ермосо, Мандава —Де Поль (Кондогбія, 83), Коке (Сауль, 83), Лемар (Карраско, 74), Грізманн (Барріос, 91) — Мората (Вітсель, 63), Корреа (Депай, 74)

Результат та статистика матчу Валенсія - Атлетік Більбао

Найцікавіші події цього матчу відбувалися у другій половині першого тайму. Тоді гравці Атлетика зуміли тричі забити, щоправда один із голів де Маркос забив у власні ворота.

Джерело: Getty Images

Тим не менш, у другому таймі баски змогли утримувати потрібний рахунок, а в один момент забили і третій гол, аніж закрили всі питання про переможців цієї зустрічі.

Джерело: Getty Images

Валенсія - Атлетік Більбао 1:3
Голи: де Маркос, 43 (автогол) – Муньяїн, 35, Н.Вільямс, 45, Весга, 74 (з пенальті)

Володіння м'ячем: 53% – 47%
Удари по воротах: 5 - 10
Удари у площину: 1 - 3
Офсайди: 3 - 4

Валенсія: Мамардашвілі — Гая, Діакабі (Озкаджар 46), Джомерт, Фульк'є, — Гільямон (Андре 75), Моріба, Муса (Алмейда 57), Кастільєхо (Перес 57) — Ліно, Кавані (Дуро 57)

Атлетік: Агірресабала — Берчіче, Альварес, Вівіан, Де Маркос — Весга, Еррера (Д. Гарсія, 79), Беренгер — Муньяін (Санчет, 79), І. Вільямс (Гурусета, 88), Н. Вільямс (Р. Гарсія 90+4)


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK