"Я хочу принести Брайтону рекордну суму грошей": Кайседо просить клуб відпустити його до Арсеналу

Хавбек "чайок" хоче приєднатися до команди Мікеля Артети.
2023 г., 28 січня, 10:51
Мойзес Кайседо / Getty Images
Мойзес Кайседо / Getty Images

Лондонський Арсенал спробував підписати талановитого півзахисника Брайтона Мойзеса Кайседо. "Каноніри" запропонували за 21-річного гравця 60 мільйонів фунтів, але "чайки" відхилили цю пропозицію, не збираючись продавати його по ходу сезону.

Сам Кайседо у своїх соціальних мережах попросив Брайтон відпустити його до Лондона, сподіваючись на розуміння фанатів.

"Я вдячний містеру Блуму (власник клубу) і Брайтону за надану мені можливість потрапити до Прем'єр-ліги, і я відчуваю, що завжди робив для них все, що міг. Я завжди граю у футбол із посмішкою та серцем".

"Я наймолодший з 10 дітей, які виросли в бідній родині в Санта-Домінго в Еквадорі. Я завжди мріяв стати найтитулованішим гравцем в історії Еквадору. Я пишаюся тим, що можу принести Брайтону рекордну суму за трансфер, яка дозволить їм реінвестувати її і допоможе клубу продовжувати досягати успіху".

"Фанати прийняли мене у свої серця, і вони завжди будуть у моєму серці, тому я сподіваюся, що вони зможуть зрозуміти, чому я хочу скористатися цією чудовою можливістю".

На даний момент рекордним продажем Брайтона є перехід Марка Кукурельї в Челсі минулого літа. "Сині" заплатили за лівого захисника 57,2 мільйонів.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK