Еріксен на милицях залишив Олд Траффорд після матчу Манчестер Юнайтед - Редінг

Хавбек манкуніанців отримав травму гомілкостопа після підкату екс-гравця Ліверпуля.
2023 г., 29 січня, 21:29
Крістіан Еріксен / Getty Images
Крістіан Еріксен / Getty Images

Матч кубка Англії проти Редінга вийшов практично ідеальним для Манчестер Юнайтед. Було лише кілька моментів, які залишили гіркий післясмак: пропущений гол у більшості від одного із середняків Чемпіоншипу та травма Крістіана Еріксена.

На старті другого тайму в центрі поля форвард Редінга Енді Керролл у жорсткому підкаті ззаду зніс півзахисника "червоних дияволів". Примітно, що за такий фол арбітр навіть не показав йому жовту картку.

Читайте також: Каземіро: У Манчестер Юнайтед я насолоджуюся кожним моментом, як 15-річна дитина

За кілька хвилин Ерік тен Хаг замінив Еріксена, який не зміг продовжити матч. А Керролл у свою чергу незабаром протягом п'яти хвилин отримав дві жовті картки і достроково залишив поле.

Після поєдинку тен Хаг сказав, що Крістіан отримав травму гомілкостопа, повідомляє Manchester Evening News. Потім данця помітили, коли він залишав Олд Траффорд на милицях, а його трамвована нога була в захисному черевику.

Варто зазначити, що цього сезону Крістіан Еріксен пропустив лише один матч Манчестер Юнайтед - безголева нічия з Ньюкаслом. У решті матчів, де він міг зіграти, він виходив на поле.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK