Маліновський вибачився у соцмережах за обійми з російським футболістом

Українець вирішив пояснити свої дії фанатам та співвітчизникам.
2023 г., 30 січня, 17:20
Руслан Маліновський / Twitter
Руслан Маліновський / Twitter

Хавбек Марселя Руслан Маліновський прокоментував епізод з обіймами російського півзахисника Монако Олександра Головіна після матчу у рамках чемпіонату Франції (1:1).

"Я хочу вибачитись перед українцями за відповідь на жест гравця Монако. Я розумію, що краще б я обійшов його стороною, але так сталося, що він підійшов до мене і привітався. Після гри всі гравці тиснуть один одному руку, і я чисто машинально це  зробив.

Я розумію, як це важливо для вас в даний момент, але ті образи та хейт за секундну провину, порівняно з тим, що ми робимо для України та українців з початку війни, викликають у мене неприємні почуття та сумніви у вашій щирості, коли ви  пишете мені слова підтримки.

Читайте також: Дружина Маліновського прокоментувала скандал за участю чоловіка

В індивідуальному виді спорту я навіть не вийшов би грати проти російського спортсмена, оскільки я повністю підтримую усунення росіян від міжнародних змагань", - написав Маліновський в інстаграмі.

У поточному сезоні на рахунку 29-річного українця 3 матчі в рамках Ліги 1, у яких гравець не відзначився результативними діями.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Руслан Маліновський

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK