Забітцер - про оренду в Манчестер Юнайтед: Іноді вам потрібно прийняти швидке та важливе рішення

Австрієць радий приєднатися до команди Еріка тен Хага та налаштований допомогти їй успішно провести другу частину сезону.
2023 г., 1 лютого, 11:54
Марсель Забітцер / Getty Images
Марсель Забітцер / Getty Images

Через травму Крістіана Еріксена, який вибув на три місяці через проблеми з гомілкостопом, Манчестер Юнайтед домовився про оренду хавбека Баварії Марселя Забітцера.

Після оформлення угоди 28-річний австрієць поділився відчуттями від нового етапу кар'єри.

"Іноді в житті доводиться приймати швидкі та важливі рішення. З того моменту, як я почув про цю можливість, я зрозумів, що для мене це найкраще рішення. Я конкурентоспроможний гравець; Я хочу перемогти і допомогти клубу досягти своїх цілей цього сезону", - цитує гравця офіційний сайт манкуніанців.

"Я відчуваю, що перебуваю на піку ігрової форми і можу зробити великий внесок у розвиток команди. Я радий почати працювати з моїми новими товаришами по команді та тренером і показати свої якості вболівальникам Манчестер Юнайтед".

Нагадаємо, що раніше через травму коліна до кінця сезону вибув Донні ван де Бек. До того ж під час прес-конференції перед матчем кубка ліги проти Ноттінгем Фореста тен Хаг повідомив, що найближчими тижнями команді не допоможе Скотт МакТоміней.

Матч Манчестер Юнайтед - Ноттінгем Форест відбудеться у середу, 1 лютого, о 22:00 за київським часом.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK