Екс-нападника Наполі та Ювентуса виправдали у справі про обіг наркотиків через 17 років

Після довгого розгляду Мікеле Падовано отримав шанс на нове життя.
2023 г., 2 лютого, 19:42
Мікеле Падовано
Мікеле Падовано

Після шістнадцяти років невизначеності та пошуків справедливості Мікеле Падовано, колишній нападник Ювентуса і Наполі, нарешті був виправданий за торгівлю наркотиками. Падовано заарештували 2006 року, і прокурори хотіли засудити його до 24 років позбавлення волі за ймовірну торгівлю гашишем.

Однак у міру розгляду справи термін ув'язнення було скорочено до 6 років і 8 місяців. Зрештою, минулого року апеляційний суд скасував його вирок, а тепер його виправдав другий апеляційний суд.

Читайте також: Экс-футболист сборной Италии и Палермо досрочно вышел из тюрьмы

Падовано висловив свою радість і вдячність за те, що правосуддя перемогло. Він зазначив, що "світло в його житті" згасло шістнадцять років тому, але тепер темрява розсіялася, і його серце знову стало теплим. Він подякував суду, своїм адвокатам, своїй родині та всім, хто вірив у нього.

Адвокати екс-футболіста, Джакомо Франкіні та Мікеле Галассо, також висловили свою радість з приводу результату. Вони розповіли, що ніколи не сумнівалися в невинності свого клієнта і вдячні за те, що перегляд справи апеляційним судом повернув Падовано гідність і життя.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK