Реал Мадрид - Валенсія: огляд і результат матчу чемпіонату Іспанії 02.02.2023

Мадридці могли й розгромити суперника, але не судилося.
2023 г., 3 лютого, 00:15
Реал Мадрид
Реал Мадрид

Реал Мадрид здобув перемогу в матчі з Валенсією з рахунком 2:0. 

На початку гри Мадрид контролював перебіг матчу і домінував у володінні м'ячем. У компенсований до першого тайму час Антоніо Рюдігер уже був готовий святкувати свій гол, але взяття воріт було скасовано через фол.

Другий тайм розпочався за переваги колективу Карло Анчелотті, і на 52-й хвилині Марко Асенсіо відкрив рахунок вдалим ударом у нижній кут. За дві хвилини Вінісіус Жуніор, який проводив 200-ий матч у футболці "вершкових", подвоїв перевагу.

"Кажани" лише після цього почали подавати ознаки життя, але на 72-й хвилині вони залишилися вдесятьох, коли був вилучений Габріель Пауліста.

Як підсумок, сильний виступ мадридців гарантував їм необхідний результат, який не дає змоги упускати Барселону в боротьбі за титул. Валенсія повинна бути розчарована як результатом, так і своєю грою.

Статистика матчу чемпіонату Іспанії Реал - Валенсія

Реал - Валенсія 2:0

Голи: Асенсіо, 52, Вінісіус, 54

Удари: 19 - 4
Удари у площину: 5 - 0
Фоли: 6 - 9
Атаки: 70 - 20.

Реал: Куртуа – Начо, Мілітао (Карвахаль, 36), Рюдігер, Камавінга – Модрич (Вальверде, 66), Кроос (Чуамені, 66), Себальос – Асенсіо, Бензема (Родріго, 60), Вінісіус Жуніор.

Валенсія: Мамардашвілі – Фульк'є, Пауліста, Діахабі, Гайя – Муса (Джемерт, 75), Гільямон, Алмейда (Моріба, 70) – Кастільєхо (Маркос Андре, 58), Кавані (Фран Перес, 75), Самуел Ліно (Тоні Лато, 70). 

Попередження: Начо, Бензема, Асенсіо — Діахабі, 60. 

Вилучення: Пауліста, 72. 


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK