Ложка меду в бочці дьогтю: Ювентус обіграв Лаціо і пройшов у півфінал кубка Італії

Долю матчу вирішив один епізод.
2023 г., 3 лютого, 00:58
Ювентус - Лаціо
Ювентус - Лаціо

Чвертьфінальний матч Кубка Італії між Ювентусом і Лаціо був захопливим поєдинком, який тримав уболівальників обох команд у напрузі до фінального свистка

У першому таймі в обох команд були шанси повести в рахунку, але жодна з них не змогла реалізувати їх до 44-ї хвилини, коли бразильський захисник туринців Бремер вдало зіграв у штрафному майданчику.

У Лаціо було ще кілька шансів зрівняти рахунок, але захист Ювентуса вистояв і не дав їм схаменутися. Суддя дав фінальний свисток, і "бьянконері" змогли відсвяткувати перемогу в такий складний для них період.

Читайте також: З Ювентуса можуть зняти ще 20 очок за махінації із зарплатами

Загалом, це була доволі захоплива гра, яка виправдала свої очікування та потішила нейтральних глядачів інтригою до останньої секунди.

Ювентус вийшов до півфіналу, де зустрінеться з іншим італійським гігантом - міланським Інтером. Поєдинки відбудуться 4-5 і 24-25 квітня відповідно.

Статистика матчу Кубка Італії Ювентус - Лаціо

Ювентус - Лаціо 1:0

Голи: Бремер, 44

Удари: 12 - 11
Удари в площину: 5 - 1
Фоли: 15 - 9
Атаки: 91 - 131
Ювентус — Лаціо 1:0
Гол: Бремер, 44

Ювентус: Перін — Данило, Бремер, Алекс Сандро — Куадрадо (Де Шильйо, 88), Фаджолі (Міретті, 63), Локателлі, Рабьо, Костич — К’єза (Ді Марія, 78), Влахович (Кін, 63).

Лаціо: Машиміану — Лаццарі, Патрік, Романьолі (Казале, 77), Марушич — Весіно (Мілінкович-Савич, 59), Катальді (Маркос Антоніо, 75), Луїс Альберто (Башич, 75) — Андерсон, Іммобіле (Педро, 46), Дзакканьї.

Попередження: Куадрадо, Перін, Данило — Дзакканьї


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK