Президент Бенфіки: Енцо Фернандес не дав нам жодного шансу, він не хотів залишатися

Руй Кошта розчарувався у гравці, який не захотів допомогти команді виграти чемпіонат Португалії, при цьому уклавши контракт з Челсі.
2023 г., 3 лютого, 20:59
Енцо Фернандес / ФК Челси
Енцо Фернандес / ФК Челси

Під час переговорів між Бенфікою та Челсі було запропоновано оренду, в рамках якої Енцо Фернандес дограв би сезон у Португалії, при цьому отримуючи нову зарплату від англійців. Проте сам футболіст відмовився від такого варіанта.

Згодом сторони досягли угоди щодо повноцінного трансферу за 121 мільйон євро. Незважаючи на отримані гроші, президент "орлів" Руй Кошта залишився розчарований 22-річним аргентинцем.

"Енцо Фернандес не хотів залишатися в Бенфіці. Він не дав нам жодного шансу. Я зробив усе, що міг. Мені сумно, але я не збираюся плакати через гравця, який не хотів залишитися", - цитує Кошту Football London.

"У день дедлайну ми домовилися відпустити Енцо влітку, але він не хотів залишатися. У той момент я сказав: "Він більше не може грати за Бенфіку, ні в якому разі". Я не плакатиму через гравців, які не хочуть носити нашу футболку ".

Читайте також: Трансфер Енцо Фернандеса зіпсував Ліверпулю план купівлі Беллінгема

"Я мав надію, що Енцо захоче допомогти нам виграти чемпіонство. Коли я зрозумів, що він не хоче цього, я також не хотів, щоб він знову носив футболку Бенфіки".

Нагадаємо, що Челсі вніс Енцо Фернандеса, Михайла Мудрика та Жоау Фелікса у заявку на Лігу чемпіонів.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK