Вулвергемптон затролив Ліверпуль після слів Клоппа про третій пропущений гол

Юрген Клопп видав фразу, аналогічну до тієї, що колись сказала українська легенда футболу про нелегальність голів у додатковий час.
2023 г., 5 лютого, 12:10
Юрген Клопп / Getty Images
Юрген Клопп / Getty Images

Ліверпуль приїхав на Молінью в гості до Вулвергемптону на матч 22-го туру АПЛ знаючи, що легко точно не буде. Все виявилося куди прозаїчніше - господарі поля розгромили гостьову команду з рахунком 3:0.

Після гри Юрген Клопп не знайшов кращої ідеї, ніж підчепити "вовків", вказавши на те, що гол Рубена Невеша на 71-й хвилині насправді не рахується.

"Я б не зарахував третій гол, тому що це був перший раз, коли вони перейшли центральну лінію поля у другому таймі", - заявив німець.

У відповідь на спробу Клоппа вийти переможцем із цієї ситуації акаунт Вулвергемптона у Twitter вирішив добити свого опонента: було опубліковано фотографію з результатом матчу 2:0 на тлі розчарованого Невеша, чий гол був перекреслений.

Читайте також: Тен Хаг звинуватив суддів у непослідовності у моменті з вилученням Каземіро

Навіть якби слова Клоппа мали якийсь сенс, це не врятувало б його команду від поразки, яка вкотре підкреслила її жахливий стан справ у нинішньому сезоні - шансів на потрапляння в зону Ліги чемпіонів з кожною грою стає дедалі менше.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK