Тоттенгем - Манчестер Сіті 1:0: огляд матчу та результат гри 05.02.2023

"Шпори" у непростому поєдинку вирвали три бали.
2023 г., 5 лютого, 20:25
Тоттенгем - Манчестер Сіті / Getty Images
Тоттенгем - Манчестер Сіті / Getty Images

У неділю, 5 лютого, в рамках 22 туру АПЛ Тоттенгем зустрічався з Манчестер Сіті. Матч завершився перемогою господарів із рахунком 1:0.

Перша половина зустрічі пройшла під контролем "городян", що змусило лондонців грати на контратаках та використати високий пресинг.

Свої плоди тактика принесла вже на 15-й хвилині. Вдале перехоплення та асист від Еміля Хейберга дозволили Харрі Кейну відкрити рахунок у матчі.

Під завісу таймі зрівнятися з Тоттенгемом міг Манчестер Сіті, проте м'яч після удару Ріяда Мареза потрапив у поперечину, після чого суддя відправив команди в роздягальню.

У другій половині зустрічі команди проклали робити те, що й раніше: "шпори" йдуть у контратаку, а "міщани" шукають пролому в обороні суперника.

На жаль, глядачі не побачили більше голів, хоча обидва колективи були близькі до результативної феєрії, проте порадувати фанатів Крістіан Ромеро зміг! Аргентинець заробив вилучення під завісу зустрічі, додавши інтригу у вирішальні хвилини.

Статистика матчу Тоттенгем - Манчестер Сіті 22 туру чемпіонату Англії

Тоттенгем - Манчестер Сіті 1:0
Гол: Кейн, 15

Володіння м'ячем: 36% – 64%
Удари (у ворота): 12(3) - 14(4)
Атаки: 46 - 146

Тоттенгем: Льоріс, Емерсон, Даєр, Девіс, Ромеро, Перишич (Сессеньон, 79), Хейб'єрг, Бентанкур, Кулусевський (Санчес, 88), Сон Хин Мін (Біссума, 84), Кейн.

Манчестер Сіті: Едерсон, Уокер, Аке, Аканджі, Льюїс, Гриліш, Бернарду Сілва (Гюндоган, 84), Родрі, Марез (де Брюйне, 59), Голанд, Альварес.

Попередження: Бентанкур (23), Ромеро (26), Перішич (75), Едерсон (83).

Вилучення: Ромеро (87).


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK