Арсенал - Манчестер Сіті: де дивитися матч 15.02.2023 чемпіонату Англії

Команди зустрінуться в матчі 12-го туру англійської Прем'єр-ліги-2022/23. Дізнайтеся на ISPORT, де дивитися цей поєдинок, а також місце та час його проведення.
2023 г., 15 лютого, 20:48
Арсенал - Манчестер Сіті: де дивитися матч / Getty Images
Арсенал - Манчестер Сіті: де дивитися матч / Getty Images

У середу, 15 лютого, у перенесеному матчі 12-го туру відбудеться перша частина головного протистояння нинішнього сезону англійської Прем'єр-ліги, в якому лондонський Арсенал прийме на своєму полі Манчестер Сіті.

Поєдинок буде зіграний у Лондоні (Англія) на домашньому стадіоні "канонірів" Емірейтс. Стартовий свисток у зустрічі пролунає о 21:30 за київським часом.

Наразі Арсенал і Манчестер Сіті є головними конкурентами у боротьбі за чемпіонство в англійській Прем'єр-лізі. Лондонський клуб, хоч і дозволив в останніх турах супернику наблизитися, продовжує очолювати турнірну таблицю, маючи у своєму активі 51 очко. "Містяни" у статусі основного переслідувача лідера йдуть другим, відстаючи на три бали та зігравши на один матч більше.

Де дивитися матч Арсенал - Манчестер Сіті

Матч англійської Прем'єр-ліги між Арсеналом і Манчестер Сіті розпочнеться 15 лютого о 21:30 за київським часом.

В Україні поєдинок 12-го туру чемпіонату Англії в прямому ефірі транслюватиме телеканал Setanta Sports, доступний як на однойменній платформі ОТТ, так і на інших медіасервісах, що працюють в Україні. Нагадаємо, що саме цей канал є офіційним транслятором АПЛ.

Як уже згадувалося, цей матч стане першою зустріччю Арсенала та Манчестер Сіті в рамках нинішнього чемпіонату Англії. Друге очне протистояння команд уже на полі "містян" заплановано на 26 квітня у 33-му турі АПЛ.

Джерело: Getty Images

Цього сезону підопічні Мікеля Артети та Хосепа Гвардіоли перетиналися наприкінці січня у четвертому раунді Кубка Англії, і тоді перемогу з мінімальною перевагою святкували "містяни" завдяки єдиному голу Натана Аке.

Минулого сезону Манчестер Сіті в чемпіонаті Англії обіграв Арсенал двічі: розгромив суперника 5:0 удома та здолав з рахунком 2:1 у гостях.

Загалом у своїй історії Арсенал і Манчестер Сіті провели між собою 206 матчів, і зараз перевага на боці "канонірів". Лондонська команда здобула 98 перемог і зазнала 63 поразок, а ще 45 поєдинків завершилися внічию.

Де відбудеться матч Арсенал - Манчестер Сіті

Поєдинок між Арсеналом і Манчестер Сіті буде зіграний у Лондоні на стадіоні Емірейтс, який є домашнім для "канонірів" з 2006 року. Наразі місткість арени становить 60 704 глядача.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK