Поттеру та його сім'ї бажали смерті розлючені фанати

Наставник лондонського клубу вражений погрозами на свою адресу.
2023 г., 25 лютого, 11:39
Грем Поттер / Getty Images
Грем Поттер / Getty Images

Головний тренер Челсі Грем Поттер розповів, що фанати клубу бажали йому та його рідним смерті.

"Незважаючи на те, що я отримував підтримку, мені приходили і не дуже приємні електронні листи, в яких люди бажали смерті мені та моїм дітям, тож, звичайно, їх не дуже приємно отримувати

Завдання для мене полягає в наступному: "Добре, як мені поводитися?" Чим вище ти піднімаєшся, тим більший тиск на тебе чиниться як на людину. Я хочу досягти успіху тут. Є нісенітниця, що мене не хвилює це. Звідки це береться? Де ваші докази щодо цього?

Якщо ви підете на роботу, і хтось лаятиметься на вас, це буде неприємно. Ви можете відповісти на це двома способами. Я міг би сказати, що мені все одно, але ви знатимете, що я брешу. Усім небайдуже, що думають люди, бо ми запрограмовані на соціальні зв'язки.

Запитайте мою сім'ю, яким було життя в мене та в них. Це було зовсім неприємно. Я розумію, що вболівальники розходяться по будинках роздратованими через те, що команда не перемагає, але, запевняю вас, моє життя за останні три-чотири місяці було досить пересічним, не рахуючи того факту, що я дуже вдячний за цей досвід.

Читайте також: Гравці Челсі сумніваються, що Поттер подолає кризу

Загрози? Потрібно відкласти це убік. На щастя, це поодинокий інцидент, і він міг статися будь-де.

Мене це не зовсім вразило. Я думаю, що це просто разовий випадок. Я не надаю цьому великого значення.

Це неприємно і це неприємно для сім'ї. Можна прийняти критику, можна прийняти те, що тебе освистують, якщо програєш матч, можна прийняти абсолютно все, що зустрічається на твоєму шляху.

Звичайно, є грань, але я не був першою людиною, щодо якої грань була перетнута, а в даному випадку вона, можливо, була перетнута", - сказав Поттер в інтерв'ю Sky Sports.

Нагадаємо, наступною перевіркою Грема Поттера стане матч чемпіонату Англії проти Тоттенхема, який відбудеться у неділю, 26 лютого.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Челсі Грем Поттер

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK