Енцо: Мессі - найкращий гравець усіх часів, це не обговорюється

Аргентинець у захваті від свого співвітчизника.
2023 г., 25 лютого, 14:12
Мессі та Енцо / Getty Images
Мессі та Енцо / Getty Images

Хавбек Челсі та збірної Аргентини Енцо Фернандес висловився про гру з нападником ПСЖ Ліонеля Мессі.

"Мессі? Це навіть не обговорюється. Він найкращий гравець усіх часів. Для мене було справжнім привілеєм ділити з ним роздягальню.

Він один із тих лідерів, які позитивні весь час, які подають приклад як своєю грою, так і на людському рівні в роздягальні. Він приземлений та добрий до всіх. Він пропонує підтримку всім у команді від найбільших зірок до молоді.

Я дуже добре усвідомлював, що він був поруч зі мною весь час, надаючи мені велику моральну підтримку. Це була моя найбільша мрія у житті – грати з Мессі. Продовжити виступати в цій команді та виграти чемпіонат світу – це начебто Бог подарував мені величезний подарунок.

Читайте також: Мессі відмовився від зниження зарплати

Чи різні Мессі з Богом? Ні, можливо, і ні. Що я можу отримати з часу, проведеного з ним? Енергію. Це була особлива роздягальня, жвава роздягальня.

Там була енергія, позитив та справжня воля до перемоги, але водночас скромність. Я знаю, що я все ще молодий, і мені потрібно продовжувати вчитися, але в якийсь момент у майбутньому хочу продемонструвати, що я лідер", – сказав Фернандес в інтерв'ю The Guardian.

Нагадаємо, Мессі та Енцо допомогли збірній Аргентині стати чемпіонами світу, обігравши у фіналі турніру Францію (3:3, 4:2 пен).


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK