Емполі - Наполі 0:2: огляд матчу та результат гри 25.02.2023

Команда Лучано Спаллетті просто не може зупинитися, знищуючи будь-якого опонента на своєму шляху.
2023 г., 25 лютого, 21:30
Віктор Осімген / Getty Images
Віктор Осімген / Getty Images

У суботу, 25 лютого, на Стадіо Карло Кастеллані відбувся матч 24-го туру Серії А, в якому Емполі приймав у гостях Наполі.

Лідер чемпіонату Італії вирішив усі свої справи ще у першому таймі.

На 17-й хвилині "партенопеї" подали кутовий. Захисник вибив м'яч на Хвічу Кварацхелію, який з лінії штрафного майданчика відправив його на дальню штангу. Звідти Петр Зелінські у дотик прострілив уздовж воріт, а Ардіан Ісмаїлі у спробі перервати пас випадково замкнув передачу.

А через 10 хвилин неаполітанці знову забили після кутового. Розігравши стандарт, м'яч знову опинився у Кварацхелії, який з кута штрафного майданчика зважився на удар у дальній кут. Гульєльмо Вікаріо його відбив, але тут же на добиванні зіграв Віктор Осімген, який забив у восьмій грі чемпіонату поспіль.

Після перерви Наполі продовжив домінувати, створивши ще більше моментів. Проте все ж таки трапився один момент, який затьмарив гру.

Маріо Руї після боротьби із суперником опинився на газоні і вирішив додати інтриги, вдаривши того шипами між ніг. Після перегляду повтору головний арбітр виписав Руї прямо червону.

У підсумку останні 20 хвилин Наполі догравав у меншості, але Емполі не зумів відіграти навіть один гол.

Наполі здобув свою восьму перемогу поспіль у Серії А і тепер має в активі 65 очок. Емполі ж йде 12-м, заробивши за 24 тури 28 очок.

Статистика матчу Емполі – Наполі 24-го туру Серії А

Емполі – Наполі 0:2
Голи: Імсаїлі, 17 (аг), Осімген, (28).

Володіння м'ячем: 45% - 55%
Удари: 9 - 19
Удари в площину: 2 - 6
Фоли: 10 - 9
Очікувані голи (хG): 0.63 – 2.83

Емполі: Вікаріо – Ебуехі (Стоянович, 68), Ісмаїлі, Луперто, Парізі – Марін, Гендерсон (Грассі, 57), Хаас (П'яца, 76), Бальданці – Сатріано (Віньято, 77), Пікколі (Капуто, 57).

Наполі: Мерет – Ді Лоренцо, Ррахмані, Кім, Руї – Ангісса Гаетано, 90+2), Лоботка, Зелінські (Ндомбеле, 90+2) – Лосано (Олівера, 70), Осімген (Сімеоне, 85), Кварацхелія (Елмас, 70).

Попередження: Гендерсон, Грассі – Лосано.

Вилучення: Руї (пряма червона).

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Наполі Емполі Серія А

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK