Президент ПСЖ підтримав Гальтьє після перемоги над Марселем

Голова клубу вірить в успіх чинного наставника.
2023 г., 27 лютого, 16:19
Нассер Аль-Хелайфі / Getty Images
Нассер Аль-Хелайфі / Getty Images

Президент ПСЖ Нассер Аль-Хелайфі заявив, що довіряє головному тренеру клубу Крістофу Гальтьє після перемоги над Марселем (3:0).

"Я дуже щасливий. Команда провела відмінний матч, і ми побачили відмінний ПСЖ. Я завжди був впевнений у моїх гравцях і моєму тренері. Ми провели дійсно хорошу гру. Це ПСЖ, це наш рівень, ми перемогли стильно. Ми грали проти чудового Марселя,  але показали справжнє обличчя ПСЖ.Я побачив багато позитивного.Це був матч не за три очки, а за шість.Гра була дуже агресивною.Разом із майбутньою грою проти Нанта це стане чудовою підготовкою до Ліги чемпіонів.

Читайте також: Марсель - ПСЖ 0:3 відео голів та найкращих моментів матчу 26.02.2023 Ліги 1

Я завжди вірив у мого тренера. Я знаю, що він може нам дати. Після чемпіонату світу було складно всім, але особливо ПСЖ, оскільки багато наших гравців їздили на турнір. Було багато травм. Це не виправдання.

Впевненість у матчі з Баварією? Завжди. Цей матч з Марселем дасть гравцям і решті велику впевненість", – сказав Аль-Хелайфі в інтерв'ю RMC Sport.

Нагадаємо, Гальтьє могли звільнити з ПСЖ у разі невдач у матчах із Ліллем та Марселем, проте обидві гри парижани виграли.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK