Уткін - про слова Дзюби: Дивно дурна людина

Російський журналіст розкритикував співвітчизника за ідіотські висловлювання.
2023 г., 2 березня, 20:22
Василій Уткін / Чемпионат
Василій Уткін / Чемпионат

Колишній футбольний коментатор Василій Уткін висловив невдоволення словами форварда Локомотива Артема Дзюби, який підтримав війну в Україні.

"Я зрозумів, чому Артем Дзюба має таку довгу і успішну кар'єру - кар'єра в нього безумовно успішна, це ім'я залишиться в історії російського чемпіонату і російського футболу.

Він напрочуд дурна людина. Це дозволяє йому дуже швидко забувати, що з ним відбувається, легко переносити невдачі, і головне – не сприймати серйозно жодних загроз. У нього є він сам, і він сам у себе нескінченно вірить. Величезна кількість футболістів є людьми по-справжньому творчими, схильні до рефлексії, перебільшення, вони недовірливі, а от Дзюба – ні, розумієте? Він із якоїсь твердої породи дерева.

Читайте також: Футболістка збірної Росії про заяви Дзюби: Тільки ідіот міг сказати таку ху***

Що дивно, практично будь-яка цитата Дзюби окремо виглядає як нормальне висловлювання. Але якщо дивитися по всьому інтерв'ю, то це справді футбольний такий Оскар Кучера. Головне, що в нього думка є з будь-якого питання, і головне, що вона зазвичай суперечить думці, висловленій трохи раніше.

Я читав, що у страуса йому оперативна пам'ять 24 години – якщо він зустрів вас учора, сьогодні може вже не згадати. В даному випадку, ви вже вибачте мені, але оперативна пам'ять Дзюби наближається до оперативної пам'яті золотої рибки. Акваріумна золота рибка - це не та, яка виконує бажання, а та, яка взагалі ні хера не пам'ятає", - сказав Уткін у відео на своєму ютуб-каналі.

Нагадаємо, 24 лютого 2022 року, о 5 годині ранку росія напала на Україну та її землі. Володимир Путін назвав вторгнення на територію суверенної держави "спеціальною військовою операцією" з метою "демілітаризації та денацифікації України".

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Україна війна Артем Дзюба

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK