Зрада Джорджині? Роналду звинувачують у сексі з блогеркою з Венесуели

Португалець потрапив у скрутну ситуацію.
2023 г., 2 березня, 21:26
Роналду зраджує Джорджині / The Sun
Роналду зраджує Джорджині / The Sun

Кілька днів тому про зближення з форвардом Ан-Насра Кріштіану Роналду розповіла Джорджілайя, блогер та інфлюєнсер, за якою стежать майже 200 000 інтернет-користувачів у Instagram.

В інтерв'ю виданню The Sun дівчина заявила, що набула інтимного зв'язку з футболістом 25 березня минулого року в одному з португальських готелів.

Блогер розповіла, що Роналду надсилав їй повідомлення в той час, як Джорджіна Родрігес перебувала на стадії вагітності двійнят. Пологи відбулися 18 квітня – один із дітей, хлопчик, помер.

Читайте також: Роналду із сином відвідали бій Джейка Пола та Томмі Ф'юрі

"Коли я прочитала повідомлення, я подумала, що якщо я піду туди, то ми просто поговоримо, дізнаємося один одного краще, можливо, я зроблю ще кілька фотографій. Я не думала, що в такій ситуації буде секс. Факт у тому, що  це відбулося.

Це сталося за моєю згодою, але, незважаючи на це, я відчувала, що зазнала маніпуляції через славу і могутність Кріштіану Роналду", - йдеться в заяві інстаграм-моделі з Венесуели.

Зазначимо, дівчина шкодує про секс із футболістом, оскільки інтимний зв'язок приніс їй лише проблеми. У свою чергу, представники португальця заперечують усе сказане Джорджилаєю.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK