Зірки НБА та НХЛ придбали частину акцій футбольного клубу

Представники різних видів спорту продовжують інвестувати у футбол.
2023 г., 3 березня, 15:30
Алекс, Танасіс та Янніс Адетокумбо / https://twitter.com/NashvilleSC
Алекс, Танасіс та Янніс Адетокумбо / https://twitter.com/NashvilleSC

Суперзірка Мілвокі Янніс Адетокумбо і форвард Нешвілл Предаторз Філіп Форсберг увійшли до нової групи міноритарних інвесторів, які придбали частку в клубі MLS Нешвілл.

Як повідомляє ESPN, до цієї групи також увійшли брати Янніса: Танасіс, Костас та Алекс. Умови угоди не розголошуються.

Форсберг - найкращий бомбардир в історії Нешвілл Предаторз. Він виріс фанатом Ліверпуля у своїй рідній Швеції завдяки батькові Патріку.

Батько братів Адетокумбо, Чарльз, професійно грав у Нігерії та Німеччині. Їхній старший брат Френсіс також грав на професійному рівні в Греції. Їхній батько помер у 2017 році у віці 54 років. Танасіс заявив, що ця угода – спосіб вшанувати його пам'ять.

"Мій батько був професійним футболістом, і це був перший вид спорту, в який я закохався у Греції", - сказав Янніс. "У мене завжди була мрія володіти футбольною командою".

Адетокумбо та Форсберг продовжили тенденцію Північної Америки, де представники різних видів спорту стають акціонерами клубів MLS.

У 2020 році Кевін Дюрант (Фінікс) придбав 5% акцій Філадельфії Юніон, а Джеймс Харден (Філадельфія) у 2019 році став володарем 5% акцій Х'юстон Динамо. Перед цим квотербек Денвер Бронкос Рассел Вілсон придбав частку в Сіетлі Саундерс.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK