Поттер: Челсі необхідно зосередитися на матчах

Наставник "синіх" висловився про переривання серії без перемог.
2023 г., 4 березня, 22:12
Грем Поттер / Getty Images
Грем Поттер / Getty Images

У рамках 26 туру АПЛ Челсі мінімально переграв Лідс.

Ця перемога стала для лондонців першою в останніх шести іграх. Наставник команди Грем Потер висловився про важливість результату.

За словами фахівця, команді потрібно сконцентруватися на своїй грі та майбутніх матчах, а не на тому, що про них говорять.

Важка перемога. Радий за гравців і вболівальників. Нам довелося постраждати, був складний період. Думаю, ми добре зіграли в першому таймі, мали хороші атаки. Ми були командою, якій було що втрачати, тому футболісти показали чудовий характер, згуртованість і переживання за результат. Це дає нам основу для розвитку.

Гравцям не байдуже, вони хочуть перемагати, а фани - нашої гарної гри. Коли ти ведеш 1:0 у матчі АПЛ - усе може статися. Якщо врахувати нашу серію до цього матчу, не дивно, що гравці нервували. Але вони боролися за перемогу, це дає нам можливість рухатися вперед.

Фофана був великою втратою для нас, коли не міг грати. Він фізично сильний, хоробро розпоряджається м'ячем, робить те, що вміє найкраще - просуває м'яч у штрафному. Це і дало нам перемогу.

Чілвелл дуже наполегливо працював і зробив хороший внесок у першому таймі, він допомагав атакам.

Нам треба просто зосередитися на матчах. Не можемо контролювати весь шум навколо команди. Через кілька днів у нас дуже важливий матч у ЛЧ, це величезна можливість пройти далі. Маємо боротися за цей шанс.

Кожен матч важливий. Це додає впевненості та морального духу", - заявив коуч "синіх".

Нагадаємо, що Челсі посідає десяту сходинку, набравши 34 пункти.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Челсі Грем Поттер

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK