Агент форварда Ліверпуля підтвердив відхід свого підопічного з клубу

Фірміно точно покине стан мерсисайдців.
2023 г., 5 березня, 20:22
Роберто Фірміно / Getty Images
Роберто Фірміно / Getty Images

Роджер Віттманн, агент форварда Ліверпуля Роберто Фірміно, підтвердив відхід гравця з клубу цього літа.

"Наш план на найближчі тижні – показати тренеру та Ліверпулю найкращу версію Роберто, щоб гарно попрощатися. Такий його план, і він хоче це зробити.

Роберто гадки не має, що все це означає для його найближчого майбутнього. У ході переговорів він постійно говорив: "Я не хочу спілкуватися з іншими клубами. У цьому немає потреби". Він сказав, що ухвалив це рішення разом із клубом. Я вперше в житті з таким зіткнувся – гравець, який незабаром стане вільним агентом, каже, що спілкуватися з іншими клубами не потрібно! Отже, його рішення не мотивоване бажанням піти в іншу команду або отримати більший контракт. Все взагалі негаразд.

Клуб дав йому час, тиску не було. І Роберто ніколи не порівнював та не просив нас вести переговори з іншими клубами. Для нас це було б легко, але його наміри були інакшими. Йому хочеться знайти нову дорогу. Це зовсім не виглядає як звичайний бізнес, повірте мені!

Це не найпростіше рішення для хлопця. Він витратив довгий час, щоб прийняти його разом із сім'єю. Це рішення він ухвалює з любов'ю. Роберто – мирна людина, і він сказав: "Я провів там потрібний час, а тепер настав час йти. Ліверпуль – це найкращий і найуспішніший час мого життя, який я провів з тренером і колегами. Це була неймовірна пригода".

Читайте також: Ліверпуль хоче посилитися лідером Челсі

Він казав, що відчуття від гри за Ліверпуль є неповторними. Цей клуб, ці люди, це все. Я бачив багато чуток про те, як Роберто ухвалював рішення, але все пройшло дуже мирно.

Роберто – найкращий бразильський бомбардир в історії АПЛ. Це незвичайна і прекрасна людина.  Йому було дуже, дуже сумно. Коли він сказав нам, що готовий прийняти новий виклик, то був неймовірно емоційний момент. Коли такий гравець приймає таке рішення, починається шторм, але цього хлопця обожнюють.

У соцмережах писали, що з розумінням ставляться до цього рішення. Людям сподобалося, що Роберто повівся серйозно – не було жодного слуху. На тому етапі не було жодного слуху, нічого. Роберто сказав: "Я не хочу йти так. Клуб заслуговує на мою увагу. Після травми я повинен набрати кращу форму і повернутися".

Він ще повернеться та зіграє за команду легенд Ліверпуля", – сказав Віттманн в інтерв'ю Football Insider.

Нагадаємо, Фірміно перейшов до Ліверпулю влітку 2015 року з Айнтрахту. За цей час бразилець виграв із клубом АПЛ, Лігу чемпіонів, Кубок та Суперкубок Англії, Кубок англійської ліги, Суперкубок Європи та клубний чемпіонат світу.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK