Joma заявила, що не має стосунку до презентацій форм російських клубів

Форма нібито придбана у роздрібного продавця.
2023 г., 7 березня, 19:10
Форма збірної України / joma.ua
Форма збірної України / joma.ua

Компанія Joma нарешті дала офіційну відповідь на запит від УАФ пояснити, чому російські команди провели презентації форм, де технічним спонсором стала Joma.

Нагадаємо, що Joma - технічний спонсор збірної України з футболу, і при цьому низка російських клубів випустили нову форму під їхнім же брендом.

Іспанська компанія заявила, що не має жодного стосунку до будь-яких клубів країн-терористів, а форми вони отримали від роздрібного продавця.

"Ми підтверджуємо, що штаб-квартира Joma в Іспанії припинила всю нашу спонсорську діяльність зі спортивними командами з Росії та Білорусі. У нас немає прямого контакту - ні комерційного, ні спонсорського - з будь-яким професійним клубом там, у Росії та Білорусі, і ми не були в курсі та не маємо жодного відношення до запуску та кастомізації/індивідуального стилю нової форми зеніту.

Футболки були поширені компанією Wildberries. Це роздрібний продавець, який може отримувати товари з нашого каталогу на відкритому ринку, де ми не маємо жодного контролю", - йдеться в офіційній заяві.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Joma

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK