Президент Барселони виступив із заявою щодо звинувачень у підкупі суддів

Лапорта став на захист свого клубу.
2023 г., 7 березня, 21:20
Жоан Лапорта / Getty Images
Жоан Лапорта / Getty Images

Президент Барселони Жоан Лапорт заявив, що "синьо-гранатові" ніколи не платили за підкуп суддів.

"У нас призначена прес-конференція, щоб обговорити цю тему, але сьогодні у мене це інтерв'ю. Ми ясно дали зрозуміти, що Барселона ніколи не купувала суддів і не має наміру. Абсолютно ніколи. Переконливість фактів суперечить тим, хто намагається спотворити історію. Зараз у  нас знову все гаразд, а випадковостей не буває.

Проводиться кампанія, спрямована на те, щоб завдати шкоди інтересам клубу. Це кампанія, спрямована на те, щоби контролювати клуб.

Читайте також: Барселона отримала трансферний бан від Ла Ліги

Ла Ліга не прийняла те, що Барселона не підписала контракт із CVC, який зобов'язував нас продати телевізійні права на 50 років. Ми знайшли найкращі рішення. Те, що стосується Суперліги, теж не допомагає нам у цій ситуації, але ми хочемо провести дуже привабливе змагання, не обтяжуючи себе державними лігами.

Ми хочемо, щоб була гармонія, як у Лізі чемпіонів. Але керуватимуть усім клуби. Саме клуби мають отримувати найбільшу вигоду", – сказав Лапорта в інтерв'ю Mundo Deportivo.

Нагадаємо, президент каталонського клубу говорив про справу Негрейри, пов'язану з платежами колишньому віце-президенту технічного суддівського комітету за "пояснення тих чи інших рішень арбітрів".

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Барселона Жоан Лапорта

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK