Виліт із Ліги чемпіонів може поставити хрест на майбутньому Мессі в ПСЖ

Цією ситуацією має намір скористатися Інтер Маямі, запропонувавши аргентинцю цікаві умови.
2023 г., 13 березня, 14:09
Ліонель Мессі / Getty Images
Ліонель Мессі / Getty Images

ПСЖ нічого не зумів вдіяти з Баварією, програвши протистояння 1/8 фіналу Ліги чемпіонів із загальним рахунком 0:3.

Багатьох розчарувала гра Ліонеля Мессі, який ніби розчинився на полі у матчі-відповіді у Мюнхені. Як повідомляє іспанське видання AS з посиланням на своїх французьких колег L'Équipe, це може відіграти ключову роль у переговорах про продовження контракту з аргентинцем.

За інформацією джерела, керівництво ПСЖ після ЧС-2022 було позитивно налаштоване на те, щоб залишити 35-річного футболіста на Парк де Пренс, проте виліт з Ліги чемпіонів поставив під сумнів доцільність цієї дії.

Ліонель Мессі
Ліонель Мессі / Джерело: Getty Images

Керівництво клубу вважає, що потенційний відхід Мессі, який заробляє 40 мільйонів євро на рік, може дати парижанам більшу свободу дій на трансферному ринку.

При цьому наголошується, що якщо сторони не продовжать контракт, Мессі з високою ймовірністю покине Європу, оскільки тільки ПСЖ може дозволити собі зарплату футболіста. Це має зіграти на руку Інтеру Маямі, який не приховує свого бажання отримати аргентинця.

Читайте також: Камбека не буде: У Барселоні змирилися з неможливістю підписання Мессі

Американці підготували план по переконанню Ліонеля на переїзд до США. Вони можуть гарантувати йому права на нерухомість на домашньому стадіоні Інтера. Також повідомляється, що представники Інтера часто спілкувалися із батьком Мессі під час ЧС-2022.

До того ж США прийматимуть майбутній мундіаль 2026 року, а 7-разовий володар Золотого м'яча може допомогти у просуванні турніру.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK