Бетіс - Манчестер Юнайтед 0:1: огляд матчу та результат гри 16.03.2023

"Червоні дияволи" на класі довели протистояння з Бетісом до логічного кінця.
2023 г., 16 березня, 21:43
Маркус Решфорд та Ерік тен Хаг / Getty Images
Маркус Решфорд та Ерік тен Хаг / Getty Images

У четвер, 16 березня, на Беніто Вільямарін відбувся матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи між Бетісом і Манчестер Юнайтед.

Головний тренер манкуніанців Ерік тен Хаг не зміг розраховувати на Антоні, який захворів, а також Алехандро Гарначо, який вибув приблизно на місяць через травму гомілкостопа, яку він отримав у минулому матчі проти Саутгемптона. Антоні Марсьяль хоч і повернувся до тренувань, але ще не готовий грати.

У лазареті у "огірків" знаходяться Хуан Крус, Луїс Феліпе та Набіль Фекір: Крус не грає ще з минулого року через проблеми зі стегном, Феліпе пропустить другий матч через м'язову контузію, а Фекір вилетів до кінця сезону через пошкодження. хрестоподібної зв'язки коліна.

З несподіваного можна виділити вихід у старті у "червоних дияволів" Факундо Пельістрі. 21-річний уругваєць завжди був досить різкий з м'ячем, проте найчастіше через своє величезне бажання проявити себе він припускався помилок.

Факундо Пельїстрі
Факундо Пельїстрі / Джерело: Getty Images

Перший тайм пройшов під диктовку господарів поля, які мали кілька чудових нагод забити. Проте або їх підводила точність, або чудово грав Давід Де Хеа.

Після перерви заактивнішали гості. При цьому єдиний гол зустрічі був забитий не внаслідок якоїсь іскрометної комбінації. Каземіро перевів м'яч на лівий фланг, де Маркус Решфорд на самоті трохи змістився в центр і метрів з 22-х потужно пробив у дальній кут без шансів для воротаря.

Маркус Решфорд
Маркус Решфорд / Джерело: Getty Images

За кілька хвилин тен Хаг зняв автора, як виявилося, переможного гола. Що ближче був фінальний свисток, то менше команди намагалися хоч щось створити. У результаті Манчестер Юнайтед вдруге обіграв Бетіс і пробився до чвертьфіналу Ліги Європи.

Статистика матчу Бетіс - Манчестер Юнайтед 1/8 фіналу Ліги Європи

Бетіс - Манчестер Юнайтед 0:1 (за сумою двох матчів 1:5)
Гол: Решфорд, 56.

Володіння м'ячем: 44% - 56%
Удари: 15 - 17
Удари в площину: 2 - 4
Фоли: 16 - 11
Очікувані голи (xG): 1.24 - 1.77

Бетіс: Сілва - Сабалі, Песселья, Гонсалес, Абнер (Міранда, 26) - Родрігес (Гвардадо, 66), Карвалью, Руїбаль (Іглесіас, 58), Хоакін (Каналес, 58), Хуанмі - Перес (Вілліан Жозе, 58).

Манчестер Юнайтед: Де Хеа - Ван-Біссака (Далот, 75), Магвайр, Мартінес (Лінделеф, 75), Маласія - Каземіро, Фред (Забітцер, 60), Пельїстрі, Фернандеш (Еланга, 68), Решфорд (Санчо, 60) - Вегхорст.

Попередження: Пельїстрі.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK