Саутгейт пояснив, чому не взяв Трента і чому взяв Тоуні

Вибір у головного тренера і справді широкий.
2023 г., 16 березня, 19:41
Трент Александр-Арнольд / Getty Images
Трент Александр-Арнольд / Getty Images

Головному тренеру збірної Англії Гарету Саутґейту довелося виправдовуватися перед журналістами з приводу своєї заявки на майбутні матчі..

Річ у тім, що фахівець вирішив обійтися, наприклад, без Трента Александера-Арнольда чи Бена Вайта, натомість покликав до складу Айвана Тоуні, якого ось-ось можуть дискваліфікувати.

За словами Саутгейта, правий захисник - найскладніша для вибору гравців позиція через кількість сильних футболістів. І якщо вже зараз розпал сезону, то він вирішив дати відпочити тим, хто точно не зіграє.

"Ситуації Бена Вайта і Трента схожі, насправді попереду цих двох у нас є ще три висококласних правих захисники, нам пощастило мати на цій позиції стільки талантів. Це найскладніша позиція для вибору, хоча вибір складу ніколи не буває простим", - наводить слова тренера Sky Sports.

А ось із Тоуні ситуація вкрай проста. Нападник доступний для свого клубу, а отже у тренерського штабу збірної не було причин не викликати його. До того ж Саутгейту подобається стиль гри Айвана, який він стабільно демонструє протягом сезону.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK