Конте жорстко розкритикував гравців і власника Тоттенхема

Здається, італійський фахівець готується покинути клуб.
2023 г., 18 березня, 22:30
Антоніо Конте / Getty Images
Антоніо Конте / Getty Images

Головний тренер Тоттенгема Антоніо Конте жорстко пройшовся по клубу і його власникам після втраченої перемоги в матчі з Саутгемптоном.

На думку італійського журналіста, у клубі нездорова атмосфера, де ніхто не хоче ні за що боротися і їх повністю влаштовує будь-який результат.

"Клуб несе відповідальність за трансферний ринок, відповідальність також несе тренер. Але гравці, що ж гравці? Я бачу тільки 11 осіб, які грають самі за себе. Зараз попереду в АПЛ 10 ігор, і хтось думає, що з таким настроєм ми зможемо боротися, за що ж - сьоме, восьме місце? Що це!? Я не звик боротися за це.

Тут до цього звикли. Вони не грають у щось важливе. Вони не хочуть грати під тиском, вони не хочуть грати в стані стресу. Тут хочуть, щоб усе було легко. Протягом 20 років у команді один і той самий власник, але вони ніколи нічого не вигравали. Чому? Кожен сезон проходить однаково незалежно від того, хто тренер.

Якщо вони хочуть продовжувати в тому ж дусі, вони можуть змінити багато менеджерів, але ситуація не зміниться. Повірте мені", - наводить слова Конте Football Italia.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Тоттенгем Антоніо Конте

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK