Барселона - Реал: прогноз на матч 19.03.2023 Ель Класіко

Команди зустрінуться у 26-му турі чемпіонату Іспанії-2022/23. Дізнайся, у кого із суперників більше шансів на перемогу на ISPORT.ua.
2023 г., 19 березня, 09:53
Барселона - Реал  / Getty Images
Барселона - Реал / Getty Images

У рамках чергового туру іспанської Ла Ліги відбудеться один із найочікуваніших матчів у всьому світовому футболі – Барселона зустрінеться з Реалом.

Поєдинок відбудеться у неділю, 19 березня, і розпочнеться о 22:00 за київським часом. Відбудеться зустріч у столиці Каталонії, місті Барселона, на величному стадіоні Камп Ноу.

Матч буде надзвичайно важливим для обох команд, адже у разі перемоги одна з них одноосібно очолить турнірну таблицю і матиме хоч якусь перевагу над головним конкурентом за чемпіонський трофей.

Коефіцієнт та ставки на матч четвертого туру Ла Ліги Барселона – Реал 19 березня

Обидва колективи підходять до очного протистояння у 26-му турі з різницею у дев'ять очок. Каталонці зараз займають перший рядок, набравши 65 балів, а мадридці йдуть другим, маючи у своєму активі 56 пунктів.

Джерело: Getty Images

Проте, експерти та аналітики змогли виділити хоч і не явного, але все ж таки фаворита цього матчу – каталонський клуб гратиме вдома, а тому, можливо, підтримка місцевих фанатів принесе їм додаткові сили на цю гру.

Прогноз букмекерів на матч Барселона – Реал:

Перемога Барселони: 2,11 – 2,15

Нічия: 3,50 – 3,60

Перемога Реала: 3,70 – 3,90

Цікаво також і те, що букмекери прогнозують досить рівну гру у першому таймі. Якщо вас цікавлять ставки, то на те, що перша половина поєдинку завершиться внічию коефіцієнт набагато нижче (близько 2,25), ніж на такий самий підсумковий результат, але все одно дуже "спокусливий".

Найочікуванішим рахунком цього матчу аналітики вважають нічию з рахунком 1:1. У той же час коефіцієнт на мінімальну перемогу Барселони дорівнює близько 7,5.

Статистика протистояння Реала та Барселони

Ель Класіко – одне з найдавніших протистоянь у світі футболу. "Синьо-гранатові" та "вершкові" провели між собою вже 286 матчів, якщо враховувати і товариські поєдинки.

Команди зіграли чимало важливих матчів, зустрічалися вони не лише в іспанських турнірах, а й у єврокубках. За цей час статистика протистояння в Ель Класіко:

Барселона – Реал
119 Перемоги 105
62 Нічиї 62
497 Голи 462

Варто зазначити, що найбільше матчів у цьому протистоянні серед гравців провели нинішні зірки ПСЖ – Серхіо Рамос та Ліонель Мессі, які грали в Ель Класіко по 45 разів. Аргентинський нападник також є найкращим бомбардиром в історії цих зустрічей – 26 голів.

В останньому офіційному поєдинку між цими командами було зафіксовано мінімальну перемогу Барселони саме на Сантьяго Бернабеу.

Реал – Барселона 0:1
Голи: Мілітао, 26 (автогол)

Реал: Куртуа - Карвахаль, Мілітао, Рюдігер, Начо (Родріго, 67) - Камавінга, Кроос (Чуамені, 74), Модріч (Альваро, 84) - Вальверде, Бензема, Вінісіус

Барселона: Тер Штеген - Кунде, Араухо, Алонсо, Бальде - Бускетс, де Йонг, Кесьє (Роберто, 85) - Рафінья (Фаті, 69), Торрес, Гаві.

Попередження: Вінісіус, Начо, Вальверде – Рафінья, Гаві, Кесьє

 

Джерело: Getty Images

На тижні Мадридський Реал у рамках Ліги чемпіонів зустрівся із Ліверпулем. Поєдинок для "королівського клубу" виявився досить простим і команда змогла здобути перемогу з мінімальним рахунком, забивши під завісу зустрічі. Такий результат дозволив команді Карло Анчелотті гарантувати вихід до 1/4 фіналу головного клубного турніру.

Барселона змушена була відпочивати серед тижня, оскільки клуб вилетів з єврокубків майже місяць тому. Каталонці поступилися за сумою двох матчів Манчестер Юнайтед у рамках Ліги Європи.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK