Байєр - Баварія 2:1: огляд матчу та результат гри 19.03.2023

Підопічні Хабі Алонсо провели відмінний поєдинок і здобули заслужені три очки.
2023 г., 19 березня, 20:27
Байєр Леверкузен / Getty Images
Байєр Леверкузен / Getty Images

У неділю, 19 березня, у Леверкузені відбувся центральний матч 25-го туру німецької Бундесліги, в якому Байєр приймав у гостях Баварію.

Результат першого тайму зовсім не відповідав тому, що відбувалося на футбольному полі. На 22-й хвилині Джошуа Кімміх вивів гостей уперед. Будь-якого іншого дня це не викликало б подиву, але не в цей, оскільки це був перший і єдиний удар "ротен" по воротах опонента за 45 хвилин.

Джерело: Getty Images

Господарі поля у свою чергу зуміли не тільки відігратися, а й вирвати перемогу. А все завдяки двом пенальті, які заробив Амін Адлі, а Есекіель Паласіос їх реалізував.

Джерело: Getty Images

Джерело: Getty Images

Смішно, що в обох випадках головний арбітр зустрічі не повірив Адлі і показав йому жовту картку за симуляцію. Але після перегляду повтору він змінював думку.

Баварія розчарувала якістю своєї гри та заслужено програла, що цілком влаштувало дортмундську Боруссію, яка тепер лідирує у таблиці, випереджаючи мюнхенців на одне очко. Байєр же піднявся на восьме місце і тепер має 37 очок.

Статистика матчу Байєр - Баварія 25-го туру Бундесліги

Байєр - Баварія 2:1
Голи: Паласіос, 55 (пен.), 73 (пен.) - Кімміх, 22.

Володіння м'ячем: 44% - 56%
Удари: 12 - 11
Удари в площину: 6 - 6
Фоли: 10 - 11
Очікувані голи (xG): 1.87 - 0.84

Байєр: Градецькі - Фрімпонг (Фосу-Менса, 90+5), Коссуну, Тапсоба, Інкапьє - Паласіос, Андріх, Демірбай - Діаби (Та, 90), Вірц (Гложек, 84), Адлі (Баккер, 84).

Баварія: Зоммер - Павар (Станішич, 56), Упамекано, Де Лігт - Канселу (Гнабрі, 46), Кімміх, Горецка (Тель, 76), Девіс - Мюллер (Мусіала, 46), Сане, Мане (Коман, 46).

Попередження: Фрімпонг, Інкапьє - Павар, Станішич, Упамекано.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK