"Дякую, що повернув славні дні": Усейн Болт у захваті від роботи тен Хага в Манчестер Юнайтед

Багаторазовий олімпійський чемпіон дуже радий, що саме нідерландець зараз керує його улюбленим клубом.
2023 г., 21 березня, 20:17
Усейн Болт та Ерік тен Хаг / https://www.instagram.com/usainbolt/
Усейн Болт та Ерік тен Хаг / https://www.instagram.com/usainbolt/

У неділю, 19 березня, у рамках чвертьфіналу кубка Англії Манчестер Юнайтед у скандальному матчі обіграв Фулгем із рахунком 3:1.

Цього дня Олд Траффорд відвідав 8-разовий олімпійський чемпіон з бігу на короткі дистанції, а також багаторічний фанат "червоних дияволів" Усейн Болт.

Він зустрівся з головним тренером манкуніанців Еріком тен Хагом і в особистій розмові висловив подяку за те, як він перетворив команду.

"Я спитав його про те, кого ми збираємося підписати влітку, і він запитав: "У вас є якісь ідеї?", - цитує спортсмена Yahoo! Sports. "Це була приємна, проста, весела розмова".

"Перше, що я йому сказав, було "дякую". Це було перше, що я сказав, і він такий: "Спасибі за що?". Я відповів: "За те, що повернув славні дні".

Джерело: Getty Images

Читайте також: Катарський шейх готовий запропонувати за покупку Манчестер Юнайтед майже 6 мільярдів фунтів

Болт заявив, що вперше за багато років Манчестер Юнайтед грає у привабливий футбол.

"Зараз приємно дивитися на Манчестер. Команда грає як одне ціле. Гравці разом старанно працюють, і ви можете бачити мету, ви можете бачити рішучість в тому, як вони грають".

"Я дуже задоволений прогресом, і я можу сказати, що тен Хаг збирається зробити набагато більше. У нас попереду ще багато трофеїв, так що я схвильований. Він прийшов, і гравці вірять у те, що він каже, так що тепер вони просто працюють , щоб довести це".

Варто зазначити, що ще до початку матчу проти Фулгема Болт успішно передбачив фінальний рахунок. А от автора першого голу він не вгадав.

Нагадаємо, що у півфіналі Манчестер Юнайтед зустрінеться з Брайтоном, тоді як у паралельному протистоянні зійдуться Манчестер Сіті та Шеффілд Юнайтед.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK