"Буду боротися до кінця": Дані Алвес зворушливо звернувся до колишньої з в'язниці

Бразильський футболіст написав листа дружині, яка подала на розлучення, із надією все виправити.
2023 г., 23 березня, 12:18
Дані Алвес і Джоана Санс / Getty Images
Дані Алвес і Джоана Санс / Getty Images

Бразилець Дані Алвес, який раніше виступав за Барселону, Ювентус і ПСЖ, звернувся до своєї вже практично колишньої дружини Джоани Санс із в'язниці, де він перебуває після звинувачень у зґвалтуванні.

Ексфутболіст намагається налагодити стосунки з коханою, яка після цього гучного скандалу подала на розлучення, і написав їй зворушливий лист.

Читайте також: Дружина Дані Алвеса подала на розлучення

Текст послання від бразильця було представлено в програмі Y Ara Sonsoles, повідомляє Marca.

"Дорога Джоано. У нас було майже вісім років великого кохання, прихильності, поваги і взаємної турботи. Особливо в останні роки поряд з тобою все здається легшим і приємнішим. Ти і мої діти, Дані Фільйо і Вікторія, стали найкращим, що коли-небудь траплялося зі мною.

Разом ми росли від дня нашої зустрічі. Від першої хвилини ми розпочали спільне життя. Ми супроводжували один одного всі ці роки, зміцнюючи та прикрашаючи життя один одного. Зараз, у цей важкий час, я шкодую про твоє рішення і сподіваюся, що життя дасть ще один шанс виявити любов до тебе.

Я розумію біль, який завдає несправедлива ситуація, в якій ми опинилися, і розумію, що ти не змогла витримати всього цього тиску. Факти, в яких мене звинувачують, чужі мені та тим цінностям, якими я керуюсь у своєму житті: коханню, повазі та старанню.

Я продовжуватиму боротися, як я завжди це робив, вірячи в себе, спираючись на підтримку та довіру тих, хто знає, хто я насправді. Я буду боротися до кінця, підживлюючись безумовною любов'ю моїх дітей, моїх батьків і тих, хто продовжує бути поруч зі мною, щоб невдовзі довести всьому світу свою невинність", - ідеться в листі Алвеса.

Раніше повідомлялося, що суд відмовив Дані Алвесу у внесенні застави, через що футболіст перебуватиме у в'язниці під час розгляду його справи.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Дані Алвес

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK