Президент ПСЖ прокоментував ситуацію навколо контрактів Мессі, Мбаппе та Рамоса

Нассер Аль-Хелаїфі не хоче, щоб ці футболісти залишали Париж.
2023 г., 24 березня, 19:27
Нассер Аль-Хелаїфі / Getty Images
Нассер Аль-Хелаїфі / Getty Images

Наступного літа закінчується термін дії контракту з ПСЖ у Серхіо Рамоса та Ліонеля Мессі. До того ж незрозумілою залишається ситуація з Кіліаном Мбаппе, який може знову замислитися про переїзд до Мадриду.

В інтерв'ю Marca, на яке посилається RMC Sport, президент парижан Нассер Аль-Хелаїфі запевнив фанатів клубу, що вони роблять все, щоб ця трійця і в майбутньому виступала на Парк де Пренс.

"Люди хочуть знати, що відбувається. Ми прагнемо того, щоб вони (Мессі, Мбаппе та Рамос) продовжили грати за нас", - заявив Аль-Хелаїфі.

"Ми вивчимо нашу стратегію і переконаємося, що ми все робимо правильно. Ми не збираємося робити жодних помилок. Я думаю, дуже важливо, щоб ми зараз зосередилися на нашому сезоні. Ми також орієнтуємося на нашу молодь. Ми продовжимо інвестувати в клуб і перетворювати нашу академію".

Читайте також: ПСЖ визначився з майбутнім Галтьє

Наразі ПСЖ лідирує у чемпіонаті Франції, випереджаючи найближчого переслідувача в особі Марселя на 7 очок. При цьому парижани знову вилетіли з Ліги чемпіонів на ранній стадії, поступившись мюнхенській Баварії із загальним рахунком 0:3.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK