Нагельсман готовий до роботи в Англійській Прем'єр-лізі

Німецький фахівець може погодитись на роботу в Тоттенгемі.
2023 г., 25 березня, 12:57
Юліан Нагельсманн / Getty Images
Юліан Нагельсманн / Getty Images

Мюнхенська Баварія несподівано як для фанатів, так і для гравців клубу звільнила з посади тренера Юліана Нагельсманна, призначивши на його місце Томаса Тухеля.

Однією з причин такої різкої зміни вектора називається страх керівництва "ротен" знову упустити можливість запросити Тухеля, оскільки на нього претендували мадридський Реал і лондонський Тоттенгем.

І якщо про що зараз думають у Мадриді поки невідомо, то в Лондоні готові запросити звільненого Нагельсманна. При цьому, як повідомляє Sky Sports, сам німецький фахівець також зацікавлений у роботі в Тоттенгемі.

Однак повідомляється, що він може взяти час на відпочинок до літа. А це означає, що або Антоніо Конте не отримає свого і йому доведеться працювати до кінця сезону, або залишок сезону лондонський клуб проведе під керівництвом тимчасового тренера.

Варто зазначити, що Тоттенгем двічі намагався запросити Нагельсманна до Лондона. Перший раз це було після звільнення Маурісіо Почеттіно у 2019 році, якого в результаті замінив Жозе Моуріньо, а другий – після звільнення самого Моуріньо у 2021 році.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK