Італія U-21 - Україна U-21 3:1: огляд матчу та результат гри 27.03.2023

Українські футболісти нав'язали боротьбу своїм опонентам, але клас італійців сказав своє слово.
2023 г., 27 березня, 23:02
Італія U-21 - Україна U-21 / Getty Images
Італія U-21 - Україна U-21 / Getty Images

У понеділок, 27 березня, у Реджо-ді-Калабрія відбувся другий товариський матч збірної України U-21 у рамках підготовки до літнього молодіжного чемпіонату Європи-2023.

Після перемоги над Данією (3:2) підопічні Руслана Ротаня зустрілися з однолітками з Італії.

На жаль, "жовто-сині" не змогли здобути другу перемогу поспіль, поступившись опоненту. На 19-й хвилині італійці подали штрафний з флангу, Маттео Ловато головою завдав удару, з яким практично впорався Руслан Нещерет. Але м'яч від його рук влетів у сітку воріт.

Маттео Ловато
Маттео Ловато / Джерело: Getty Images

У середині другого тайму українська молодіжка зуміла відігратись зусиллями Олексія Кащука. Після того, як м'яч рикошетом від захисника потрапив до нього, форвард Сабаха завдав результативного удару по воротах.

Проте практично одразу Італія знову вийшла вперед. В ході однієї атаки італійські футболісти завдали трьох ударів: перший відбив Нещерет, другий на себе взяла поперечина, але постріл Лоренцо Коломбо потрапив точно в кут.

А ще через 12 хвилин все той же Коломбо оформив дубль, замкнувши головою навіс з флангу, і встановив остаточний рахунок матчу.

Лоренцо Коломбо
Лоренцо Коломбо / Джерело: Getty Images

Нагадаємо, що збірна України U-21 візьме участь у молодіжному чемпіонаті Європи-2023, який у Грузії та Румунії з 21 червня по 8 липня. Команда Руслана Ротаня потрапила до однієї групи з Румунією, Іспанією та Хорватією.

Статистика товариського матчу Італія U-21 - Україна U-21

Італія U-21 - Україна U-21 3:1
Голи: Ловато, 19, Коломбо, 70, 80 - Кащук.

Італія U-21 (стартовий склад): Тураті - Околі, Ловато, Пірола - Белланова, Бове, Річчі, Фаджолі, Удогі - Канчел'єрі, Коломбо.

Україна U-21 (стартовий склад): Нещерет - Лях, Таловєров, Батагов, Вівчаренко - Михайленко, Бражко, Кащук, Криськів, В'юнник - Сікан.

Попередження: Батагов, Бражко.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK