Кандидат на пост тренера Тоттенгема похвалився фізичними кондиціями, яким позаздрять футболісти

Луїс Енріке дасть фору деяким сучасним гравцям.
2023 г., 28 березня, 18:00
Луїс Енріке / Getty Images
Луїс Енріке / Getty Images

Після того, як Антоніо Конте все ж таки домігся свого і залишив Тоттенгем за взаємною згодою сторін, на його місце відразу почали сватати багатьох тренерів, які наразі перебувають у творчій відпустці.

Крім Юліана Нагельсманна, якого було звільнено з Баварії кількома днями раніше, кандидатом на пост тренера "шпор" також називають екс-наставника збірної Іспанії Луїса Енріке.

Поки лондонський клуб вивчає всі доступні варіанти, 52-річний іспанець не втрачає часу. У своїх соціальних мережах він опублікував фотографію своїх ніг після 8 днів їзди на велосипеді.

"Ось так виглядають ваші ноги після 8 днів їзди на гірському велосипеді, 658 км та 15 500+", - підписав пост Енріке.

Читайте також: Нагельсман не хоче зараз очолити Тоттенгем

Це лише одне з небагатьох підтверджень феноменальної форми тренера. Раніше у грудні він уже демонстрував свої тренування.

Якщо Енріке все ж таки очолить Тоттенгем, саме його неймовірний фітнес-режим найбільше турбуватиме гравців "шпор", які думали, що при Конте були погані справи.

Під час передсезонної підготовки до поточного сезону італієць залишив своїх гравців лежати на газоні, благаючи про помилування на 30-градусній спеці в Південній Кореї.

Гравців змусили пробігти дистанцію, рівну 42-м повним полям за двогодинне тренування, після якого Хин Мін Сон не міг встати. А ще Конте змушував команду бігати по 2 км перед кожним матчем.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Тоттенгем АПЛ Луїс Енріке

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK