Едмар пройшов стажування в топ-клубі АПЛ

В.О. Головного тренера Металіста-1925 отримав можливість плідно провести міжнародну паузу.
2023 г., 28 березня, 19:34
Едмар / Металлист 1925
Едмар / Металлист 1925

Виконувач обов'язків головного тренера Металіста-1925 Едмар пройшов стажування в Арсеналі.

Як повідомляє пресслужба харківського клубу, спеціаліст отримав запрошення від свого друга Еду Гаспара.

Натуралізований українець передав функціонеру форму харків'ян з написом: "Слава ЗСУ". Едмар також встиг побувати в таборі національної збірної України, яка теж перебувала в Англії та відвідав матч між "синьо-жовтими" і "трьома львами".

Джерело: Металлист 1925

За словами Едмара, враження від стажування в нього максимально позитивні.

Читайте також: Пірс Морган включив Зінченка до збірної Арсеналу всіх часів

"Мої враження від перебування у розташуванні Арсеналу - максимально позитивні. У цьому клубі все працює на найвищому рівні. Коли заходиш на їх базу, одразу бачиш, що кожна людина знає, що вона має робити і для чого вона це робить, всі працюють задля успіхів команди. Ці слова стосуються, як звичайних працівників, так і, звісно, керівників клубу, таких, як головний тренер Мікель Артета чи спортивний директор Еду Гаспар. Він виконав величезну роботу для того,  щоб команда була там, де є зараз

Я дуже вдячний керівництву нашого клубу за те, що вони сприяли тому, що я пройшов стажування в Арсеналі. Ця поїздка не є поїздкою задля подорожі. З цього стажування ми обов'язково зробимо висновки. Будемо намагатися впроваджувати все те найкраще, що працює в Арсеналі. Це стосується, як тренувального процесу, так і функціонування клубу загалом. Звісно, зважаючи на наші українські реалії та можливості. Але у нас в клубі всі розуміють, що потрібно постійно розвиватися. Ставати кращими мають керівники, тренери, гравці. Ми маємо рости і ми будемо це робити", - цитує коуча офіційний сайт Металіста-1925.

Зазначимо, що колектив Едмара наразі займає 8 місце, набравши 21 очко.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK